Vi skickar våra produkter över hela världen och alla paket skickas mycket diskret. Produkterna packas med extrem omsorg och försiktighet, särskilt för att minimera sändningsvolymen. Vårt organisationsnamn eller något annat som skulle kunna antyda paketets farmaceutiska innehåll används aldrig i våra försändelser.
 
Storleken på våra paket är aldrig större än vad som skulle orsaka onödiga misstankar. Om beställningen är för stor för att rymmas i ett av dessa paket, delas beställningen automatiskt upp i två eller flera paket. Försändelserna skickas från olika utlämningsställen i olika europeiska länder.

Om varorna beslagtas finns det ingen möjlighet till återbetalning! Vårt företag bär ingen skuld för förlusten eller beslaget av din försändelse!

Läs användarvillkoren noggrant innan du använder den här webbplatsen. Vi upprätthåller denna webbplats som en tjänst till våra kunder, och genom att använda vår webbplats samtycker du till att följa och vara bunden av följande användarvillkor. Läs igenom följande villkor noggrant och kontrollera dem regelbundet för eventuella ändringar. Om du inte godkänner villkoren bör du inte ta del av information eller köpa varor, tjänster eller produkter från denna webbplats.

OBSERVERA

du måste vara 21 år eller äldre för att delta på vår webbplats

Godkännande av avtalet. Du godkänner de villkor som beskrivs i detta avtal om användarvillkor ("Avtalet") med avseende på vår webbplats ("Webbplatsen"). Detta Avtal utgör det fullständiga och enda avtalet mellan oss och dig, och ersätter alla tidigare eller samtidiga avtal, framställningar, garantier och överenskommelser med avseende på Webbplatsen, innehållet, produkterna eller tjänsterna som tillhandahålls av eller via Webbplatsen, och föremålet för detta Avtal. Detta Avtal kan ändras av oss när som helst och från tid till annan utan särskilt meddelande till dig. Det senaste Avtalet kommer att publiceras på Webbplatsen, och du bör granska detta Avtal innan du använder Webbplatsen.

BESTÄLLNINGAR OCH BETALNINGAR

Priserna kan komma att ändras i enlighet med internationella valutakurser och förändringar i kostnadspriser utan ytterligare meddelande.

Tillgängligheten av produkterna kan komma att ändras utan ytterligare meddelande.

Annullering av order efter det att betalningen har genomförts accepteras inte.

Efter köpet får du en elektronisk faktura som innehåller ditt ordernummer, specifikation av din order, användarnamn och lösenord (som du kommer att välja/har valt/n), som gör att du kan kontrollera statusen för din order.

INKÖPSVILLKOR

steroids.to tar inget ansvar för att bekräfta importkraven och bestämmelserna för inköpet och köparens ursprungsland. Köparen samtycker till att inte bryta mot någon lokal Drug Agency lagar och är bekant med lokala landet Ministry of Health bestämmelser, inklusive de obligatoriska recept som behövs vid import av läkemedel.

Jag är 21 år eller äldre.
Jag är inte beroende av något av de läkemedel jag köper.
Jag är medveten om funktionerna och biverkningarna av alla inköpta artiklar.
Jag är medveten om korrekt dosering och instruktioner för varje läkemedel som köps.
Jag godkänner att min beställning köps för laglig användning.
Jag kommer att hålla operatörerna av denna webbplats, eller någon som är associerad med denna webbplats skadelös för all information som jag hittar här.
Jag känner till och förstår lagarna i mitt land och min stat när det gäller att köpa receptbelagda läkemedel och samtycker till att hålla ägarna och operatörerna av denna webbplats skadeslösa för mina handlingar.
Jag har ett giltigt recept för beställda läkemedel och jag använder dem under läkarkontroll.
Alla produkter skickas på köparens fulla risk.

ANSVARSFRISKRIVNING

Denna webbplats tar inget ansvar för användningen av några produkter som tillhandahålls. Materialet pa denna webbplats (och pa alla webbplatser som är länkade fran och till denna webbplats) är endast för allmänna informationsändamal, och är inte avsett att främja eller stödja tagandet av anabola / androgena steroider eller andra droger. Genom att visa denna information och köpa steroider du samtycker till att spara steroider.to för alltid ofarliga, dess chefer, direktörer eller tilldela från eventuella skador inträffade howsoever uppstår, kända eller okända, förutsedda eller oförutsedda.
steroids.to inte förespråka, uppmuntra, inneha eller försöka få anabola steroider eller andra kontrollerade ämnen och kan inte hållas ansvarig för de åtgärder som vidtas av tittare och kunder.
De beskrivningar och åsikter som erbjuds på denna webbplats är inte medicinska förslag eller råd utan baseras i allmänhet på spekulativa och subjektiva värden. Alla användare som tar dessa läkemedel bör alltid först konsultera en legitimerad läkare eftersom deras felaktiga och oövervakade användning kan orsaka skadliga och permanenta biverkningar. Vi tar starkt avstånd från administrering av läkemedel till minderåriga för att förbättra idrottsprestationer.

PRODUKTGARANTI

Alla produkter har påtryckt utgångsdatum. Om du får produkter med utgångsdatum, använd dem inte och kontakta oss. Om inte annat anges, och med förbehåll för dina lagstadgade rättigheter avseende kvalitet och lämplighet för ändamål, gör vi inga utfästelser eller garantier, vare sig uttryckliga eller underförstådda, av något slag med avseende på sålda produkter.

LEVERANS AV PRODUKTER

Vi kommer att leverera de beställda varorna till den adress som du har angett när du gjorde din beställning.
Vi försöker leverera dina varor inom 7 ( 15 till USA ) arbetsdagar men leveransförseningar ligger ibland utanför vår kontroll. Alla datum som vi anger för leveransen är endast ungefärliga och vi ska inte hållas ansvariga för förluster, kostnader, skador, avgifter från postverket eller utgifter som orsakas av förseningar i leveransen av varorna till dig, såvida de inte orsakas av vår försumlighet.
Du blir ägare till de varor du har beställt när de har levererats till din angivna leveransadress. När varorna har levererats har vi inte längre något ansvar för eventuell förlust eller skada på varorna. De beställda varorna kan inte returneras.

SKULD

Om felaktig leveransinformation tillhandahålls av köparen, kan beställningen vara miss levereras. Steroids.to tar inget ansvar för order förluster orsakade av denna miss leverans eller för förluster som uppstår.
Om du inte får de köpta varorna inom 30 dagar från det datum då du beställde dem, måste du meddela oss skriftligen på vår kontaktadress inom 40 dagar från det datum då du beställde varorna.
Om de levererade varorna inte är vad du har beställt före leveranspunkten, eller om leveransen avser en felaktig kvantitet, och förutsatt att du har meddelat oss detta inom 14 dagar efter leverans, är vår enda skyldighet, enligt ditt val, att ersätta eventuella brister som orsakas av vårt misstag.

Många länder kan kräva att du har ett giltigt recept innan du beställer och använder olika produkter på vår webbplats. Restriktionerna varierar från land till land och även från delstat till delstat. Om en viss produkt omfattas av en sådan lag i ditt land eller din delstat, är det ditt ansvar att se till att du får ett sådant recept. Om du är osäker på receptkraven rekommenderas du att kontakta din lokala FDA, tullmyndighet eller läkare. 

Priserna kan komma att ändras i enlighet med de internationella valutakurserna och ändringar i kostnadspriserna kan ske utan ytterligare meddelande. 

Tillgängligheten av produkterna kan komma att ändras utan ytterligare meddelande. 

Behandlade beställningar återbetalas inte. 

Efter ditt köp kommer du att få ett e-postmeddelande som innehåller ditt ordernummer, specifikation av din order, användarnamn och lösenord (som du kommer att välja/har valt), som gör att du kan kontrollera statusen för din order. 

Vi tar inte ansvar för att bekräfta importkraven och bestämmelserna för köpet och köparens ursprungsland.

Kunden samtycker till följande:

- inte bryter mot några lokala läkemedelsmyndigheters lagar och är bekant med det lokala hälsoministeriets bestämmelser, inklusive de obligatoriska recept som krävs vid import av läkemedel.

- Jag är 21 år eller äldre.

- Jag är inte beroende av något av de läkemedel jag köper.

- Jag är medveten om funktionerna och biverkningarna av alla inköpta artiklar.

- Jag är medveten om korrekt dosering och instruktioner för varje läkemedel som köps.

- Jag godkänner att min beställning köps för laglig användning.

- Jag kommer att hålla operatörerna av denna webbplats, eller någon som är associerad med denna webbplats skadelös och inte ansvarig för någon information som jag hittar här.

- Jag känner till och förstår lagarna i mitt land och min stat när det gäller att köpa receptbelagda läkemedel och samtycker till att hålla ägarna och operatörerna av denna webbplats skadeslösa för mina handlingar.

- Jag har ett giltigt recept för beställda läkemedel och jag använder dem under läkarkontroll. 

- Alla produkter skickas på köparens fulla risk.

Steroids.to tar inget ansvar för användningen av eventuella produkter som tillhandahålls. Materialet på denna webbplats (och på alla webbplatser som är länkade från och till denna webbplats) är för allmän information endast, underhållning endast, och är inte avsedd att främja eller stödja intag av anabola / androgena steroider eller andra droger.

Genom att visa denna information och köpa steroider du samtycker till att spara steroider.to webbplats för alltid ofarliga, dess chefer, direktörer eller tilldela från eventuella skador uppstått howsoever uppstår, kända eller okända, förutsedda eller oförutsedda.

Steroids.to inte förespråka, uppmuntra, inneha eller försöka få anabola steroider eller andra kontrollerade ämnen och kan inte hållas ansvarig för de åtgärder som vidtas av tittare och kunder.

De beskrivningar och åsikter som erbjuds på denna webbplats är inte medicinska förslag eller råd utan baseras i allmänhet på spekulativa och subjektiva värden. Alla användare som tar dessa läkemedel bör alltid först konsultera en legitimerad läkare eftersom deras felaktiga och oövervakade användning kan orsaka skadliga och permanenta biverkningar. Vi tar starkt avstånd från administrering av läkemedel till minderåriga för att förbättra idrottsprestationer. 

HÄLSORELATERAD INFORMATION

Informationen på webbplatsen tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte avsedd att ersätta råd från din läkare eller annan hälso- och sjukvårdspersonal. Du bör inte använda den information som finns på webbplatsen (inklusive, men inte begränsat till, information som kan tillhandahållas av hälso- eller näringspersonal som är anställd av ) för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller en sjukdom, eller för att ordinera något läkemedel. 

Information och uttalanden om kosttillskott har inte utvärderats av Food and Drug Administration och är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. steroids.to inte tolerera användning av olagliga steroider. Anspråk som görs om eventuella fördelar är baserade på subjektiva resultat av användare som rapporterats i icke-kontrollerade förhållanden. Individuella resultat kan variera. Produkterna är inte för användning av personer under 21 år. 

Den information som presenteras här bör inte betraktas som medicinsk rekommendation på något sätt. Lagstiftningen gällande anabola steroider, tillväxthormon och andra prestationsrelaterade läkemedel varierar från stat, provins eller land. Om dessa läkemedel är olagliga enligt gällande lagar, vänligen avstå från att använda dem. Genom att tillga denna webbplats, har du läst ansvarsfriskrivningen och samtycker till att hålla ägare, författare, sponsorer, annonsörer och anställda i steroids.to GRATIS fran civilrättsligt eller straffrättsligt ansvar. 

Dessa produkter är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. Dessa uttalanden har inte utvärderats av Food and Drug Administration. Var webbplats och domännamnet "steroids.to" är representativa för produkter som kan öka blodnivaer av steroidhormoner i kroppen.

steroids.to erbjuder denna mycket starka alternativ till den mycket giftiga läkemedel som anges högst upp på sidan. Denna produkt är inte att användas av någon 21 år eller yngre. Använd under en läkare tillsyn. Denna produkt är inte ett läkemedel och bör användas korrekt. Använd i samband med en välbalanserad kost och en intensiv bodybuilding eller träningsprogram. 

Jag är inte polis och är inte heller ansluten till någon polis eller myndighet. Jag besöker inte denna webbplats för att få information som kan användas mot webbplatsens operatörer, dess dotterbolag eller någon annan person eller enhet på något tänkbart sätt. Jag kommer att hålla operatörerna av denna webbplats, eller någon som är associerad med denna webbplats skadelös för all information jag hittar här. Jag känner till och förstår lagarna i mitt land och stat när det gäller att köpa receptbelagd medicin och om jag enligt lag måste ha ett giltigt recept, gör jag det. För att beställa produkter eller tjänster från oss måste du vara minst 21 år gammal. 

Internationell tullagstiftning Det är ditt ansvar att avgöra om Internetköp av droger i ditt område är förbjudet enligt lokal lagstiftning.

COPYRIGHT

Innehåll, organisation, grafik, design, sammanställning, magnetisk översättning, digital konvertering och andra frågor som rör webbplatsen är skyddade enligt tillämpliga upphovsrätter, varumärken, registrerade varumärken och andra äganderätter (inklusive men inte begränsat till immateriella rättigheter). Det är strängt förbjudet för dig att kopiera, vidaredistribuera, använda eller publicera sådant material eller någon del av webbplatsen, med undantag för vad som tillåts enligt avsnitt 4. Du förvärvar inte äganderätt till något innehåll, dokument eller annat material som visas via webbplatsen. Publicering av information eller material på webbplatsen utgör inte ett avstående från någon rättighet till sådan information och sådant material.

BEDRÄGERI

Genom att bli medlem bekräftar du att den information som lämnas i detta formulär är sann och att du samtycker till att följa villkoren för användning av denna webbplats. Observera att ditt medlemskap kan annulleras utan föregående meddelande om det fastställs att falsk eller vilseledande information har lämnats, villkoren för användning har brutits eller andra missbruk har inträffat enligt "steroids.to" efter eget gottfinnande. Om medlemskap har återkallats, "steroider.to"förbehåller sig rätten att vägra ansökan eller återinträde i medlemskapet programmet.

BEGRÄNSAD RÄTT ATT ANVÄNDA

Visning, utskrift eller nedladdning av innehåll, grafik, formulär eller dokument från webbplatsen ger dig endast en begränsad, icke-exklusiv licens för användning enbart av dig för ditt eget personliga bruk och inte för återpublicering, distribution, tilldelning, underlicens, försäljning, förberedelse av derivatverk eller annan användning. Ingen del av något innehåll, någon form eller något dokument får reproduceras i någon form eller införlivas i något informationshämtningssystem, elektroniskt eller mekaniskt, annat än för ditt personliga bruk (men inte för återförsäljning eller omfördelning).

Redigering, radering och ändring. Vi förbehåller oss rätten att efter eget gottfinnande redigera eller ta bort dokument, information eller annat innehåll som visas på webbplatsen, inklusive detta avtal, utan ytterligare meddelande till användare av webbplatsen.

SKADESTÅND

Du samtycker till att ersätta, försvara och hålla oss och våra partners, advokater, personal och dotterbolag (tillsammans "Anslutna parter") skadeslösa från allt ansvar, förlust, krav och kostnader, inklusive rimliga advokatkostnader, relaterade till din överträdelse av detta Avtal eller användning av Webbplatsen.

EJ ÖVERFÖRBAR

Din rätt att använda webbplatsen kan inte överlåtas. Lösenord eller rättigheter som du får för att få information eller dokument kan inte överlåtas och får endast användas av dig.

ANSVARSFRISKRIVNING

Informationen från eller via webbplatsen tillhandahålls i befintligt skick och alla garantier, uttryckliga eller underförstådda, avvisas (inklusive men inte begränsat till avvisande av alla underförstådda garantier om säljbarhet och lämplighet för ett visst ändamål). Informationen och tjänsterna kan innehålla buggar, fel, problem eller andra begränsningar. Vi och våra närstående parter har inget som helst ansvar för din användning av någon information eller tjänst. I synnerhet, men inte som en begränsning, är vi och våra närstående parter inte ansvariga för några indirekta, särskilda, tillfälliga eller följdskador (inklusive skador för förlust av verksamhet, förlust av vinst, tvister eller liknande), oavsett om de baseras på kontraktsbrott, garantibrott, skadestånd (inklusive försumlighet), produktansvar eller annat, även om de informerats om möjligheten till sådana skador. Negationen av skadestånd som anges ovan är grundläggande element i grunden för affären mellan oss. Denna webbplats och informationen skulle inte tillhandahållas utan sådana begränsningar. Inga råd eller information, vare sig muntlig eller skriftlig, som du erhåller från oss via webbplatsen ska skapa någon garanti, representation eller garanti som inte uttryckligen anges i detta avtal.

GRÄNSER

Vi frånsäger oss allt ansvar för skador som orsakas av virus som finns i den elektroniska fil som innehåller formuläret eller dokumentet. Vi är inte ansvariga gentemot dig för några tillfälliga, särskilda eller följdskador av något slag som kan uppstå till följd av användning av eller oförmåga att använda vår webbplats. Vårt maximala ansvar gentemot dig under alla omständigheter kommer att motsvara det inköpspris du betalar för varor, tjänster eller information.

ANVÄNDNING AV INFORMATION

Vi förbehåller oss rätten, och du ger oss tillstånd, att använda och tilldela all information om hur du använder webbplatsen och all information som du tillhandahåller på något sätt som överensstämmer med vår sekretesspolicy.

TJÄNSTER FRÅN TREDJE PART

Vi tillåter åtkomst till eller annonserar för tredjepartshandelsplatser ("Handlare") från vilka du kan köpa eller på annat sätt erhålla vissa varor eller tjänster. Du förstår att vi inte driver eller kontrollerar de produkter eller tjänster som erbjuds av handlare. Handlarna ansvarar för alla aspekter av orderhantering, fullgörande, fakturering och kundservice. Vi är inte en part i de transaktioner som ingås mellan dig och handlarna. Du samtycker till att användningen av sådana handlare sker på egen risk och utan garantier av något slag från oss, uttryckta, underförstådda eller på annat sätt inklusive garantier för titel, lämplighet för ändamål, säljbarhet eller icke-intrång under inga omständigheter är vi ansvariga för eventuella skador som uppstår från transaktionerna mellan dig och handlare eller för någon information som visas på handlarnas webbplatser eller någon annan webbplats som är länkad till vår webbplats.

POLICYER FÖR TREDJEPARTSHANDLARE

Alla regler, policyer (inklusive sekretesspolicyer) och operativa förfaranden för Handlare kommer att gälla för dig när du är på sådana webbplatser. Vi är inte ansvariga för information som du tillhandahåller Handlare. Vi och Handlarna är oberoende entreprenörer och ingen av parterna har befogenhet att göra några utfästelser eller åtaganden för den andra partens räkning.

MEDDELANDE OM SEKRETESS

Vårt integritetsmeddelande, som kan komma att ändras från tid till annan, är en del av detta avtal.

SÄKERHETSRELATERADE LAGAR

Denna webbplats kan innehålla uttalanden om vår verksamhet, utsikter, strategier, finansiella ställning, framtida ekonomiska resultat och efterfrågan på våra produkter eller tjänster, samt våra avsikter, planer och mål, som är framåtblickande uttalanden. Dessa uttalanden baseras på ett antal antaganden och uppskattningar som är föremål för betydande osäkerhetsfaktorer, varav många ligger utanför vår kontroll. När ord som "förutser", "förväntar", "tror", "uppskattar", "söker", "planerar", "avser" och liknande uttryck används på vår webbplats är de avsedda att identifiera framåtblickande uttalanden som omfattas av värdepapperslagens safe harbors för framåtblickande uttalanden. Webbplatsen och informationen häri utgör inte ett erbjudande eller en uppmaning till ett erbjudande om försäljning av några värdepapper. Ingen av informationen häri är avsedd att, och ska inte anses vara, införlivad i någon av våra värdepappersrelaterade inlämningar eller dokument.

INLÄMNINGAR

Alla förslag, idéer, anteckningar, koncept och annan information som du från tid till annan kan skicka till oss (gemensamt kallade "Inskick") ska anses vara och förbli vår enskilda egendom och ska inte omfattas av någon skyldighet till förtroende från vår sida. Utan att begränsa det föregående ska vi anses äga alla kända och hädanefter existerande rättigheter av alla slag och natur avseende inläggen och ska ha rätt till obegränsad användning av inläggen för alla ändamål, utan ersättning till leverantören av inläggen.

RETURPOLICY

Du kan returnera produkterna, men det är inte säkert för våra kunder att returnera dem, det bättre valet är att göra en omlastning för dig, vi kommer att behöva den anpassade brevskanningen på 120 dpi (för att undvika scummers).

sv_SESwedish
Välj din valuta
USD Amerikanska dollar
EUR Euro