We verzenden onze producten wereldwijd en alle pakketten worden zeer discreet verzonden. De producten worden met uiterste zorg en voorzorg verpakt, speciaal om het verzendvolume zo klein mogelijk te houden. De naam van onze organisatie of iets anders dat de farmaceutische inhoud van de verpakking zou kunnen impliceren, wordt nooit gebruikt in onze zendingen.
 
Onze pakketten zijn nooit groter dan wat onnodig argwaan wekt. Als de bestelling te groot is voor één van deze pakketten, wordt de bestelling automatisch opgedeeld in twee of meer pakketten. Verzendingen vinden plaats vanaf verschillende verzendpunten in verschillende Europese landen.

Als de goederen in beslag worden genomen, is terugbetaling niet mogelijk! Ons bedrijf draagt geen enkele schuld voor het verlies of de inbeslagname van uw zending!

Lees de gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door voordat u deze site gebruikt. Wij onderhouden deze website als een service voor onze klanten, en door onze site te gebruiken gaat u akkoord met en bent u gebonden aan de volgende gebruiksvoorwaarden. Lees de volgende voorwaarden zorgvuldig door en controleer ze regelmatig op wijzigingen. Als u niet akkoord gaat met de algemene voorwaarden, dient u geen informatie te bekijken of goederen, diensten of producten van deze site aan te schaffen.

LET OP

je moet 21 jaar of ouder zijn om deel te nemen aan onze site

Aanvaarding van Overeenkomst. U gaat akkoord met de voorwaarden en bepalingen in deze Gebruiksvoorwaardenovereenkomst ("Overeenkomst") met betrekking tot onze site (de "Site"). Deze Overeenkomst vormt de volledige en enige overeenkomst tussen ons en u, en vervangt alle eerdere of gelijktijdige overeenkomsten, verklaringen, garanties en afspraken met betrekking tot de Site, de inhoud, producten of diensten die door of via de Site worden geleverd, en het onderwerp van deze Overeenkomst. Deze Overeenkomst kan door ons op elk moment en van tijd tot tijd worden gewijzigd zonder specifieke kennisgeving aan jou. De meest recente Overeenkomst wordt op de Site geplaatst, en je dient deze Overeenkomst door te lezen voordat je de Site gebruikt.

BESTELLINGEN & BETALINGEN

Prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen volgens de internationale wisselkoersen en wijzigingen in kostprijzen zonder verdere kennisgeving.

De beschikbaarheid van de producten kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Annuleringen van bestellingen nadat de betaling is verwerkt, worden niet geaccepteerd.

Na je aankoop ontvang je een elektronische factuur met je bestelnummer, de specificaties van je bestelling, je gebruikersnaam en wachtwoord (die je zelf hebt gekozen), waarmee je de status van je bestelling kunt controleren.

INKOOPVOORWAARDEN

steroids.to neemt geen verantwoordelijkheid voor het bevestigen van de invoervereisten en regelgeving van de aankoop en het land van herkomst van de koper. De koper stemt ermee in geen lokale wetten van de Drug Agency te overtreden en is bekend met de regelgeving van het lokale ministerie van Volksgezondheid, inclusief de verplichte recepten die nodig zijn bij het importeren van farmaceutische producten.

Ik ben 21 jaar of ouder.
Ik ben niet verslaafd aan de medicijnen die ik koop.
Ik ben op de hoogte van de functies en bijwerkingen van alle gekochte artikelen.
Ik ben op de hoogte van de juiste dosering en instructies voor elk gekocht geneesmiddel.
Ik ga ermee akkoord dat mijn bestelling is gekocht voor LEGAAL GEBRUIK.
Ik zal de beheerders van deze website, of iedereen die verbonden is aan deze website, vrijwaren van alle informatie die ik op deze website vind.
Ik ken en begrijp de wetten in mijn land en staat met betrekking tot het kopen van medicijnen op recept en ga ermee akkoord de eigenaars en beheerders van deze site schadeloos te stellen voor mijn acties.
Ik ben in het bezit van een geldig recept voor bestelde medicijnen en ik gebruik ze onder toezicht van een arts.
Alle producten worden verzonden op risico van de koper.

DISCLAIMER

Deze website aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van geleverde producten. Het materiaal op deze website (en op alle sites gelinkt van en naar deze site) is alleen voor algemene informatieve doeleinden, en is niet bedoeld voor het bevorderen of ondersteunen van het nemen van anabole/androgene steroïden of andere drugs. Door het bekijken van deze informatie en de aankoop van steroïden gaat u ermee akkoord om steroïden.to voor altijd vrijwaart, haar bestuurders, directeuren, of toe te wijzen van eventuele schade voorgedaan hoe dan ook ontstaan, bekende of onbekende, voorzien of onvoorzien.
steroids.to pleit niet voor, moedigt niet aan tot, bezit van of pogingen tot het verkrijgen van anabole steroïden of andere gereguleerde stoffen en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de acties van kijkers en klanten.
De beschrijvingen en meningen op deze site zijn geen medische suggesties of adviezen, maar zijn over het algemeen gebaseerd op speculatieve en subjectieve waarden. Iedere gebruiker die deze medicijnen gebruikt, dient altijd eerst een bevoegd arts te raadplegen, aangezien onjuist en onvoorzichtig gebruik schadelijke en blijvende bijwerkingen kan hebben. Wij keuren het toedienen van geneesmiddelen aan minderjarigen om hun sportprestaties te verbeteren ten zeerste af.

PRODUCTGARANTIE

Alle producten hebben een gedrukte vervaldatum. Als u producten ontvangt waarvan de vervaldatum is verstreken, gebruik deze dan niet en neem contact met ons op. Tenzij anders vermeld, en onder voorbehoud van uw wettelijke rechten met betrekking tot kwaliteit en geschiktheid voor het doel, geven we geen verklaringen of garanties, expliciet of impliciet, van welke aard dan ook met betrekking tot de verkochte producten.

LEVERING VAN PRODUCTEN

We leveren de bestelde goederen op het adres dat u hebt opgegeven op het moment dat u uw bestelling hebt gedaan.
We proberen je goederen binnen 7 ( 15 tot USA ) werkdagen te leveren, maar vertraging in de levering is soms buiten onze controle. Alle data die wij je geven voor de levering zijn slechts bij benadering en wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies, kosten, schade, kosten van de Post of onkosten veroorzaakt door enige vertraging in de levering van de goederen aan jou, tenzij veroorzaakt door onze nalatigheid.
U wordt eigenaar van de goederen die u hebt besteld zodra deze zijn afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres. Zodra de goederen zijn geleverd, zijn wij niet langer verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van de goederen. De bestelde goederen kunnen niet worden geretourneerd.

AANSPRAKELIJKHEID

Als onjuiste verzendgegevens worden verstrekt door de koper, kan de bestelling verkeerd worden geleverd. Steroids.to neemt geen verantwoordelijkheid voor verlies van bestellingen veroorzaakt door deze verkeerde levering of voor verliezen die optreden.
Als u de gekochte goederen niet binnen 30 dagen na de datum waarop u ze hebt besteld, ontvangt, moet u ons binnen 40 dagen na de datum waarop u de goederen hebt besteld schriftelijk op de hoogte stellen op ons contactadres.
Als de geleverde goederen niet zijn wat u hebt besteld, vóór het punt van levering, of de levering is van een onjuiste hoeveelheid, en op voorwaarde dat u ons hiervan op de hoogte hebt gesteld binnen 14 dagen na levering, zal onze enige verplichting, naar uw keuze, zijn: het herstellen van eventuele tekorten die zijn veroorzaakt door onze fout.

Veel landen vereisen mogelijk dat je een geldig recept hebt voordat je verschillende producten op onze website kunt bestellen en gebruiken. Beperkingen variëren van land tot land en ook van staat tot staat. Als een bepaald product in uw land of staat onder een dergelijke wet valt, is het uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u een dergelijk recept verkrijgt. Als je twijfelt over de vereisten voor een voorschrift, kun je het beste je plaatselijke FDA, douane of arts raadplegen. 

Prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen op basis van de internationale valutakoersen en wijzigingen in kostprijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden doorgevoerd. 

De beschikbaarheid van de producten kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. 

Verwerkte bestellingen worden niet terugbetaald. 

Na je aankoop ontvang je een e-mail met daarin je bestelnummer, de specificatie van je bestelling, je gebruikersnaam en wachtwoord (die je hebt gekozen), waarmee je de status van je bestelling kunt controleren. 

Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor het bevestigen van de invoervereisten en -voorschriften van de aankoop en het land van herkomst van de koper.

De klant gaat akkoord met het volgende:

- de wetten van de plaatselijke Drug Agency niet overtreedt en bekend is met de voorschriften van het plaatselijke Ministerie van Volksgezondheid, waaronder de verplichte recepten die nodig zijn bij het importeren van farmaceutische producten.

- Ik ben 21 jaar of ouder.

- Ik ben niet verslaafd aan de medicijnen die ik koop.

- Ik ben op de hoogte van de functies en bijwerkingen van alle aangeschafte artikelen.

- Ik ben op de hoogte van de juiste dosering en instructies voor elk gekocht geneesmiddel.

- Ik ga ermee akkoord dat mijn bestelling is gekocht voor LEGAAL GEBRUIK.

- Ik houd de beheerders van deze website, of iedereen die met deze website te maken heeft, schadeloos en ben niet verantwoordelijk voor de informatie die ik op deze website vind.

- Ik ken en begrijp de wetten in mijn land en staat met betrekking tot het kopen van medicijnen op recept en ga ermee akkoord de eigenaars en beheerders van deze site schadeloos te stellen voor mijn acties.

- Ik ben in het bezit van een geldig recept voor bestelde medicijnen en ik gebruik ze onder toezicht van een arts. 

- Alle producten worden verzonden op risico van de koper.

Steroids.to aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van geleverde producten. Het materiaal op deze website (en op alle sites gelinkt van en naar deze site) is alleen voor algemene informatieve doeleinden, entertainment doeleinden, en is niet bedoeld ter bevordering of ondersteuning van het nemen van anabole/androgene steroïden of andere drugs.

Door het bekijken van deze informatie en de aankoop van steroïden gaat u ermee akkoord om steroïden.to site voor altijd schadeloos te stellen, haar bestuurders, directeuren, of toe te wijzen van eventuele schade ontstaan hoe dan ook ontstaan, bekend of onbekend, voorzien of onvoorzien.

Steroids.to pleit niet voor, moedigt niet aan tot, bezit van of pogingen tot het verkrijgen van anabole steroïden of andere gereguleerde stoffen en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de acties van kijkers en klanten.

De beschrijvingen en meningen op deze site zijn geen medische suggesties of adviezen, maar zijn over het algemeen gebaseerd op speculatieve en subjectieve waarden. Iedere gebruiker die deze medicijnen gebruikt, dient altijd eerst een bevoegd arts te raadplegen, aangezien onjuist en onvoorzichtig gebruik schadelijke en blijvende bijwerkingen kan hebben. Wij keuren het toedienen van geneesmiddelen aan minderjarigen om hun sportprestaties te verbeteren ten zeerste af. 

GEZONDHEIDSGERELATEERDE INFORMATIE

De informatie op de Site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw arts of andere professional in de gezondheidszorg. U mag de informatie die beschikbaar is op de Site (inclusief, maar niet beperkt tot, informatie die kan worden verstrekt door professionals in de gezondheidszorg of voeding in dienst van ) niet gebruiken voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, of het voorschrijven van medicijnen. 

Informatie en verklaringen met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration en zijn niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van welke ziekte dan ook. steroids.to keurt het gebruik van illegale steroïden niet goed. Beweringen over eventuele voordelen zijn gebaseerd op de subjectieve resultaten van gebruikers die zijn gerapporteerd in niet gecontroleerde omstandigheden. Individuele resultaten kunnen variëren. Producten zijn niet voor gebruik door personen onder de 21 jaar. 

De informatie die hier wordt gepresenteerd mag op geen enkele manier worden beschouwd als een medische aanbeveling. De wetgeving met betrekking tot anabole steroïden, groeihormoon en andere prestatiegerelateerde drugs verschilt per staat, provincie of land. Als deze drugs illegaal zijn volgens de geldende wetgeving, gebruik ze dan niet. Door deze website te bezoeken, hebt u de disclaimer gelezen en gaat u ermee akkoord de eigenaars, schrijvers, sponsors, adverteerders en werknemers van steroids.to te vrijwaren van elke burgerlijke of strafrechtelijke aansprakelijkheid. 

Deze producten zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Onze website en de domeinnaam "steroids.to" is representatief voor producten die de bloedspiegels van steroïdhormonen in het lichaam kunnen verhogen.

steroids.to biedt dit zeer sterke alternatief voor de zeer giftige drug bovenaan de pagina. Dit product mag niet worden gebruikt door personen van 21 jaar of jonger. Gebruik het onder toezicht van een arts. Dit product is geen medicijn en moet correct worden gebruikt. Gebruik het in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en een intensief bodybuilding- of trainingsprogramma. 

Ik ben geen wetshandhaver, noch ben ik verbonden aan een wetshandhaver of agentschap. Ik bezoek deze website niet om informatie te verkrijgen die ik kan gebruiken tegen de beheerders van de website, zijn filialen of andere personen of entiteiten, op welke manier dan ook. Ik zal de beheerders van deze website, of iemand die verbonden is aan deze website, vrijwaren van alle informatie die ik op deze website vind. Ik ken en begrijp de wetten in mijn land en staat met betrekking tot het kopen van medicijnen op recept en als ik wettelijk verplicht ben om een geldig recept te hebben, doe ik dat. Om producten of diensten van ons te kunnen bestellen, moet je ten minste 21 jaar oud zijn. 

Internationale belastingwetten Het is uw verantwoordelijkheid om te bepalen of de aankoop van drugs via internet in uw gebied verboden is volgens de plaatselijke wetgeving.

COPYRIGHT

De inhoud, organisatie, afbeeldingen, het ontwerp, de compilatie, magnetische vertaling, digitale conversie en andere zaken met betrekking tot de Site zijn beschermd onder toepasselijke auteursrechten, handelsmerken, gedeponeerde handelsmerken en andere eigendomsrechten (met inbegrip van maar niet beperkt tot intellectuele eigendomsrechten). Het kopiëren, verspreiden, gebruiken of publiceren door u van dergelijke zaken of enig deel van de Site, behalve zoals toegestaan door Artikel 4, is ten strengste verboden. U verwerft geen eigendomsrechten op inhoud, documenten of andere materialen die via de Site worden bekeken. Het plaatsen van informatie of materialen op de Site vormt geen verklaring van afstand van enig recht op dergelijke informatie en materialen.

FRAUDE

Door lid te worden bevestig je dat de informatie in dit formulier waar is en dat je akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden van deze site. Houd er rekening mee dat je lidmaatschap kan worden beëindigd zonder voorafgaande kennisgeving als wordt vastgesteld dat onjuiste of misleidende informatie is verstrekt, de Algemene Voorwaarden zijn geschonden, of ander misbruik heeft plaatsgevonden zoals bepaald door "steroids.to" naar eigen goeddunken. Als het lidmaatschap is ingetrokken, behoudt "steroids.to" zich het recht voor om aanmelding of hernieuwde toelating tot het lidmaatschapsprogramma te weigeren.

BEPERKT GEBRUIKSRECHT

Het bekijken, afdrukken of downloaden van enige inhoud, grafiek, vorm of document van de Site verleent u slechts een beperkte, niet-exclusieve licentie voor gebruik uitsluitend door u voor uw eigen persoonlijk gebruik en niet voor herpublicatie, distributie, toewijzing, sublicentie, verkoop, voorbereiding van afgeleide werken of ander gebruik. Geen enkel deel van de inhoud, het formulier of het document mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook of worden opgenomen in een informatiezoeksysteem, elektronisch of mechanisch, anders dan voor persoonlijk gebruik (maar niet voor wederverkoop of herdistributie).

Bewerken, verwijderen en wijzigen. Wij behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken documenten, informatie of andere inhoud op de Site, inclusief deze Overeenkomst, te bewerken of te verwijderen zonder nadere kennisgeving aan gebruikers van de Site.

VRIJWARING

Je gaat ermee akkoord ons en onze partners, advocaten, medewerkers en gelieerde partijen (gezamenlijk de "Gelieerde Partijen") te vrijwaren, verdedigen en schadeloos te stellen voor alle aansprakelijkheid, verliezen, claims en onkosten, met inbegrip van redelijke advocaatkosten, die verband houden met jouw schending van deze Overeenkomst of het gebruik van de Site.

NIET-OVERDRAAGBAAR

Uw recht om de Site te gebruiken is niet overdraagbaar. Een wachtwoord of recht dat u wordt gegeven om informatie of documenten te verkrijgen, is niet overdraagbaar en mag alleen door u worden gebruikt.

DISCLAIMER

De informatie van of via de site wordt geleverd "zoals deze is", "zoals deze beschikbaar is", en alle garanties, expliciet of impliciet, worden afgewezen (inclusief maar niet beperkt tot de afwijzing van alle impliciete garanties van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel). De informatie en diensten kunnen bugs, fouten, problemen of andere beperkingen bevatten. Wij en de aan ons gelieerde partijen zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor uw gebruik van informatie of diensten. In het bijzonder, maar niet als beperking, zijn wij en onze gelieerde partijen niet aansprakelijk voor enige indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade (inclusief schade door verlies van zaken, winstderving, rechtszaken of dergelijke), ongeacht of deze is gebaseerd op contractbreuk, inbreuk op garantie, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), productaansprakelijkheid of anderszins, zelfs als wij op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade. De ontkenning van schade zoals hierboven uiteengezet zijn fundamentele elementen van de basis van de overeenkomst tussen ons. Deze site en de informatie zouden niet worden aangeboden zonder dergelijke beperkingen. Geen enkel advies of informatie, mondeling dan wel schriftelijk, die u van ons verkrijgt via de site creëert enige garantie, vertegenwoordiging of waarborg die niet uitdrukkelijk wordt vermeld in deze overeenkomst.

BEPERKINGEN

Alle verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door virussen in het elektronische bestand met het formulier of document wordt afgewezen. Wij zijn niet aansprakelijk voor incidentele schade, speciale schade of gevolgschade van welke aard dan ook die kan voortvloeien uit het gebruik van onze site of de onmogelijkheid om onze site te gebruiken. Onze maximale aansprakelijkheid jegens u is onder alle omstandigheden gelijk aan de aankoopprijs die u betaalt voor goederen, diensten of informatie.

GEBRUIK VAN INFORMATIE

Wij behouden ons het recht voor, en u machtigt ons, om alle informatie met betrekking tot het gebruik van de Site door u en alle door u verstrekte informatie te gebruiken en toe te wijzen op een wijze die in overeenstemming is met ons Privacybeleid.

DIENSTEN VAN DERDEN

Wij bieden toegang tot of maken reclame voor sites van handelaren van derden ("Handelaren") van wie u bepaalde goederen of diensten kunt kopen of anderszins kunt verkrijgen. U begrijpt dat wij de producten of diensten die worden aangeboden door Merchants niet beheren of controleren. Handelaren zijn verantwoordelijk voor alle aspecten van orderverwerking, uitvoering, facturering en klantenservice. Wij zijn geen partij bij de transacties die worden aangegaan tussen u en Merchants. U gaat ermee akkoord dat het gebruik van dergelijke verkopers op uw eigen risico is en zonder enige garantie van welke aard dan ook door ons, expliciet, impliciet of anderszins met inbegrip van garanties van titel, geschiktheid voor het doel, verhandelbaarheid of niet-inbreuk onder geen enkele omstandigheid zijn wij aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit de transacties tussen u en verkopers of voor alle informatie die op sites van verkopers of een andere site gekoppeld aan onze site.

BELEID VOOR VERKOPERS VAN DERDEN

Alle regels, beleidsregels (inclusief privacybeleid) en operationele procedures van Merchants zijn op u van toepassing terwijl u op dergelijke sites bent. Wij zijn niet verantwoordelijk voor informatie die door u aan verkopers wordt verstrekt. Wij en de verkopers zijn onafhankelijke contractanten en geen van beide partijen heeft de bevoegdheid om verklaringen af te leggen of toezeggingen te doen namens de ander.

PRIVACYVERKLARING

Onze Privacykennisgeving, zoals die van tijd tot tijd kan worden gewijzigd, maakt deel uit van deze Overeenkomst.

VEILIGHEIDSWETTEN

Deze Site kan verklaringen bevatten over onze activiteiten, vooruitzichten, strategieën, financiële toestand, toekomstige economische prestaties en vraag naar onze producten of diensten, evenals onze intenties, plannen en doelstellingen, die toekomstgerichte verklaringen zijn. Deze verklaringen zijn gebaseerd op een aantal veronderstellingen en schattingen die onderhevig zijn aan grote onzekerheden, waarvan vele buiten onze controle vallen. Wanneer woorden als "anticipeert", "verwacht", "gelooft", "schat", "zoekt", "plant", "heeft het voornemen" en soortgelijke uitdrukkingen op onze Site worden gebruikt, zijn ze bedoeld om toekomstgerichte verklaringen aan te duiden die zijn ontworpen om binnen de safe harbors van de effectenwetgeving voor toekomstgerichte verklaringen te vallen. De Site en de informatie op deze site vormt geen aanbod of uitnodiging tot het doen van een aanbod voor de verkoop van effecten. Geen van de hierin opgenomen informatie is bedoeld als, en wordt niet geacht te zijn opgenomen in, enige van onze effectengerelateerde deponeringen of documenten.

INDIENINGEN

Alle suggesties, ideeën, notities, concepten en andere informatie die u van tijd tot tijd naar ons stuurt (gezamenlijk "Inzendingen") worden geacht en blijven ons exclusieve eigendom en zijn niet onderworpen aan enige verplichting tot vertrouwen van onze kant. Zonder het voorgaande te beperken, worden wij geacht eigenaar te zijn van alle bekende en hierna bestaande rechten van elke soort en aard met betrekking tot de inzendingen en hebben wij het recht op onbeperkt gebruik van de inzendingen voor elk doel, zonder compensatie voor de verstrekker van de inzendingen.

RETOURBELEID

U kunt de producten terugsturen, maar het is niet veilig voor onze klanten om ze terug te sturen, de betere keuze is om een nieuwe zending voor u te maken, we hebben de scan van de aangepaste brief op 120 dpi nodig (om scummers te voorkomen).

nl_NLDutch
Selecteer je valuta
USD Amerikaanse dollar
EUR Euro