Toimitamme tuotteitamme maailmanlaajuisesti ja kaikki paketit lähetetään hyvin huomaamattomasti. Tuotteet pakataan äärimmäisen huolellisesti ja varovaisesti, erityisesti lähetysmäärän minimoimiseksi. Organisaatiomme nimeä tai mitään muuta, joka viittaisi paketin farmaseuttiseen sisältöön, ei koskaan käytetä lähetyksissämme.
 
Pakettiemme koko ei ole koskaan suurempi kuin se, mikä aiheuttaisi tarpeetonta epäilyä. Jos tilaus on liian suuri mahtuakseen yhteen näistä paketeista, tilaus jaetaan automaattisesti kahteen tai useampaan pakettiin. Lähetykset tehdään eri Euroopan maiden eri lähetyspisteistä.

Jos tavarat takavarikoidaan, ei ole mahdollista saada palautusta! Yrityksemme ei ole vastuussa lähetyksenne katoamisesta tai takavarikoimisesta!

Lue käyttöehdot huolellisesti ennen tämän sivuston käyttöä. Ylläpidämme tätä verkkosivustoa palveluna asiakkaillemme, ja käyttämällä sivustoamme sitoudut noudattamaan ja noudattamaan seuraavia käyttöehtoja. Tutustu seuraaviin käyttöehtoihin huolellisesti ja tarkista ne säännöllisesti muutosten varalta. Jos et hyväksy käyttöehtoja, sinun ei pidä tarkastella tietoja tai hankkia tavaroita, palveluja tai tuotteita tältä sivustolta.

HUOMAA

sinun on oltava vähintään 21-vuotias voidaksesi osallistua sivustollamme.

Sopimuksen hyväksyminen. Hyväksyt tässä käyttöehtosopimuksessa ("Sopimus") esitetyt ehdot ja edellytykset sivustomme ("Sivusto") osalta. Tämä Sopimus muodostaa koko ja ainoan sopimuksen meidän ja sinun välillämme, ja se korvaa kaikki aiemmat tai samanaikaiset sopimukset, vakuutukset, takuut ja sopimukset, jotka koskevat Sivustoa, Sivuston sisältöä, tuotteita tai palveluita, joita Sivusto tarjoaa tai sen kautta tarjotaan, sekä tämän Sopimuksen kohdetta. Voimme muuttaa tätä Sopimusta milloin tahansa ja aika ajoin ilman erillistä ilmoitusta sinulle. Uusin Sopimus julkaistaan Sivustolla, ja sinun tulisi lukea tämä Sopimus ennen Sivuston käyttöä.

TILAUKSET & MAKSUT

Hinnat voivat muuttua kansainvälisten valuuttakurssien ja omakustannushintojen muutosten mukaan ilman erillistä ilmoitusta.

Tuotteiden saatavuus voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Tilauksen peruutuksia maksun käsittelyn jälkeen ei hyväksytä.

Kun olet ostanut, saat sähköisen laskun, joka sisältää tilausnumerosi, tilauksesi tiedot, käyttäjätunnuksen ja salasanan (jonka valitset/olet valinnut), jonka avulla voit tarkistaa tilauksesi tilan.

OSTOEHDOT

steroids.to ei ota vastuuta oston ja ostajan alkuperämaan maahantuontivaatimusten ja -määräysten vahvistamisesta. Ostaja sitoutuu olemaan rikkomatta paikallisia lääkeviraston lakeja ja tuntee paikallisen maan terveysministeriön määräykset, mukaan lukien pakolliset lääkemääräykset, joita tarvitaan lääkkeiden maahantuonnin yhteydessä.

Olen vähintään 21-vuotias.
En ole riippuvainen mistään ostamistani lääkkeistä.
Olen tietoinen kaikkien ostettujen tuotteiden toiminnoista ja sivuvaikutuksista.
Olen tietoinen kunkin ostamani lääkkeen oikeista annoksista ja ohjeista.
Hyväksyn, että tilaukseni on ostettu laillista käyttöä varten.
Pidän tämän verkkosivuston ylläpitäjät tai kaikki tähän verkkosivustoon liittyvät tahot vahingoittumattomina kaikista tiedoista, joita löydän tältä sivustolta.
Tiedän ja ymmärrän maani ja osavaltioni lait, jotka koskevat reseptilääkkeiden ostamista, ja suostun pitämään tämän sivuston omistajat ja ylläpitäjät vahingoittumattomina toimistani.
Minulla on voimassa oleva resepti tilatuille lääkkeille, ja käytän niitä lääkärin valvonnassa.
Kaikki tuotteet lähetetään ostajan täydellä vastuulla.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Tämä verkkosivusto ei ota vastuuta toimitettujen tuotteiden käytöstä. Tällä verkkosivustolla (ja kaikilla sivustoilla, joihin on linkki tältä sivustolta tai tälle sivustolle) oleva materiaali on tarkoitettu ainoastaan yleiseen tiedottamiseen, eikä sen tarkoituksena ole edistää tai tukea anabolisten/androgeenisten steroidien tai muiden lääkkeiden käyttöä. Katsomalla näitä tietoja ja ostamalla steroideja suostut säästämään steroids.to ikuisesti vaarattomaksi, sen johtajat, johtajat tai luovuttaa kaikista vahingoista, jotka ovat syntyneet, miten tahansa, tunnettuja tai tuntemattomia, ennakoituja tai ennakoimattomia.
steroids.to ei suosittele, rohkaise, pidä hallussaan tai yritä hankkia anabolisia steroideja tai muita valvottuja aineita, eikä sitä voida pitää vastuullisena katsojien ja asiakkaiden toimista.
Tällä sivustolla esitetyt kuvaukset ja mielipiteet eivät ole lääketieteellisiä ehdotuksia tai neuvoja, vaan ne perustuvat yleensä spekulatiivisiin ja subjektiivisiin arvoihin. Jokaisen näitä lääkkeitä käyttävän käyttäjän tulisi aina ensin konsultoida laillistettua lääkäriä, koska niiden epäasianmukainen ja valvomaton käyttö voi aiheuttaa haitallisia ja pysyviä sivuvaikutuksia. Paheksumme jyrkästi lääkkeiden antamista alaikäisille urheilusuorituksen parantamiseksi.

TUOTTEIDEN TAKUU

Kaikkiin tuotteisiin on painettu viimeinen käyttöpäivä. Jos saat tuotteita, joiden viimeinen käyttöpäivä on umpeutunut, älä käytä niitä ja ota meihin yhteyttä. Ellei toisin mainita, ja jollei lakisääteisistä oikeuksistasi laadun ja tarkoitukseen soveltuvuuden suhteen muuta johdu, emme anna minkäänlaisia nimenomaisia tai hiljaisia vakuutuksia tai takuita myytyjen tuotteiden osalta.

TUOTTEIDEN TOIMITUS

Toimitamme tilatut tavarat siihen osoitteeseen, jonka annoit tilausta tehdessäsi.
Pyrimme toimittamaan tavarasi 7 ( 15 USA:ssa ) arkipäivän kuluessa, mutta toimituksen viivästyminen on toisinaan meistä riippumatonta. Kaikki päivämäärät, jotka annamme sinulle toimitukselle, ovat vain suuntaa-antavia, emmekä ole vastuussa mistään menetyksistä, kustannuksista, vahingoista, postimaksuista tai kuluista, jotka johtuvat tavaroiden toimituksen viivästymisestä sinulle, ellei se johdu huolimattomuudestamme.
Sinusta tulee tilaamiesi tavaroiden omistaja, kun ne on toimitettu ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Kun tavarat on toimitettu, meillä ei ole enää mitään vastuuta tavaroiden katoamisesta tai vahingoittumisesta. Tilattuja tavaroita ei voi palauttaa.

VASTUU

Jos ostaja antaa virheelliset toimitustiedot, tilaus saatetaan jättää toimittamatta. Steroids.to ei ota vastuuta tilauksen menetyksistä, jotka johtuvat tästä toimituksen laiminlyönnistä tai tapahtuvista menetyksistä.
Jos et saa ostamiasi tavaroita 30 päivän kuluessa siitä päivästä, jona olet tilannut ne, sinun on ilmoitettava siitä meille kirjallisesti yhteysosoitteeseemme 40 päivän kuluessa siitä päivästä, jona olet tilannut tavarat.
Jos toimitettu tavara ei ole sitä, mitä olet tilannut ennen toimitushetkeä, tai jos toimituksessa on väärä määrä tavaraa, ja edellyttäen, että olet ilmoittanut siitä meille 14 päivän kuluessa toimituksesta, ainoa velvollisuutemme on sinun valintasi mukaan: korjata virheemme aiheuttama puute.

Monet maat saattavat vaatia, että sinulla on oltava voimassa oleva resepti, ennen kuin voit tilata ja käyttää eri tuotteita verkkosivustollamme. Rajoitukset vaihtelevat maittain ja myös osavaltioittain. Jos tietty tuote kuuluu tällaisen lain piiriin maassasi tai osavaltiossasi, on sinun vastuullasi varmistaa, että saat tällaisen reseptin. Jos olet epävarma lääkemääräysvaatimuksista, sinun kannattaa kysyä neuvoa paikalliselta FDA:lta, tullilaitokselta tai lääkäriltä. 

Hinnat voivat muuttua kansainvälisten valuuttakurssien mukaan, ja omakustannushintoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. 

Tuotteiden saatavuus voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta. 

Käsiteltyjä tilauksia ei palauteta. 

Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostia, joka sisältää tilausnumerosi, tilauksesi tiedot, käyttäjätunnuksen ja salasanan (jonka valitset/olet valinnut), joiden avulla voit tarkistaa tilauksesi tilan. 

Emme ota vastuuta siitä, että vahvistamme oston ja ostajan alkuperämaan tuontivaatimukset ja -määräykset.

Asiakas hyväksyy seuraavat asiat:

- ei riko paikallisia lääkeviraston lakeja ja tuntee paikallisen maan terveysministeriön määräykset, mukaan lukien lääkkeiden maahantuonnissa tarvittavat pakolliset lääkemääräykset.

- Olen vähintään 21-vuotias.

- En ole riippuvainen mistään ostamistani lääkkeistä.

- Olen tietoinen kaikkien ostettujen tuotteiden toiminnoista ja sivuvaikutuksista.

- Olen tietoinen kunkin ostamani lääkkeen oikeista annoksista ja ohjeista.

- Hyväksyn, että tilaukseni on ostettu laillista käyttöä varten.

- Pidän tämän verkkosivuston ylläpitäjät tai kenet tahansa, joka liittyy tähän verkkosivustoon, vahingoittumattomana, enkä ole vastuussa mistään tiedoista, joita löydän täältä.

- Tiedän ja ymmärrän maani ja osavaltioni lait, jotka koskevat reseptilääkkeiden ostamista, ja sitoudun pitämään tämän sivuston omistajat ja ylläpitäjät vahingoittumattomina toimistani.

- Minulla on voimassa oleva resepti tilatuille lääkkeille, ja käytän niitä lääkärin valvonnassa. 

- Kaikki tuotteet lähetetään ostajan täydellä vastuulla.

Steroids.to ei ota vastuuta toimitettujen tuotteiden käytöstä. Tämän verkkosivuston (ja kaikkien sivustojen, joihin on linkki tältä sivustolta ja tälle sivustolle) sisältämä materiaali on tarkoitettu vain yleiseen tiedottamiseen ja viihdetarkoituksiin, eikä sen tarkoituksena ole edistää tai tukea anabolisten/androgeenisten steroidien tai muiden lääkkeiden käyttöä.

Katsomalla näitä tietoja ja ostamalla steroideja suostut säästämään steroids.to sivuston ikuisesti vaarattomaksi, sen johtajat, johtajat, tai luovuttaa kaikista vahingoista, jotka ovat syntyneet miten tahansa, tunnettuja tai tuntemattomia, ennakoituja tai ennakoimattomia.

Steroids.to ei suosittele, rohkaise, pidä hallussaan tai yritä hankkia anabolisia steroideja tai muita valvottuja aineita, eikä sitä voida pitää vastuullisena katsojien ja asiakkaiden toimista.

Tällä sivustolla esitetyt kuvaukset ja mielipiteet eivät ole lääketieteellisiä ehdotuksia tai neuvoja, vaan ne perustuvat yleensä spekulatiivisiin ja subjektiivisiin arvoihin. Jokaisen näitä lääkkeitä käyttävän käyttäjän tulisi aina ensin konsultoida laillistettua lääkäriä, koska niiden epäasianmukainen ja valvomaton käyttö voi aiheuttaa haitallisia ja pysyviä sivuvaikutuksia. Paheksumme jyrkästi lääkkeiden antamista alaikäisille urheilusuorituksen parantamiseksi. 

TERVEYTEEN LIITTYVÄT TIEDOT

Sivuston sisältämät tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä niiden ole tarkoitus korvata lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen antamia neuvoja. Sivustolla saatavilla olevia tietoja (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tiedot, joita terveydenhuollon tai ravitsemuksen ammattilaiset voivat antaa ) ei pidä käyttää terveysongelman tai sairauden diagnosointiin tai hoitoon tai lääkkeiden määräämiseen. 

Food and Drug Administration ei ole arvioinut ravintolisiä koskevia tietoja ja lausuntoja, eikä niitä ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään mitään sairauksia. steroids.to ei hyväksy laittomien steroidien käyttöä. Mahdollisia hyötyjä koskevat väitteet perustuvat käyttäjien subjektiivisiin tuloksiin, jotka on raportoitu kontrolloimattomissa olosuhteissa. Yksittäiset tulokset voivat vaihdella. Tuotteet eivät ole tarkoitettu alle 21-vuotiaiden käyttöön. 

Tässä esitettyjä tietoja ei tule pitää lääketieteellisenä suosituksena millään tavalla. Anabolisten steroidien, kasvuhormonin ja muiden suorituskykyyn liittyvien lääkkeiden laillisuus vaihtelee osavaltiosta, maakunnasta tai maasta riippuen. Jos nämä lääkkeet ovat laittomia voimassa olevien lakien mukaan, älä käytä niitä. Käyttämällä tätä verkkosivustoa olet lukenut vastuuvapauslausekkeen ja suostut pitämään steroids.to:n omistajat, kirjoittajat, sponsorit, mainostajat ja työntekijät VAPAINA siviili- tai rikosoikeudellisesta vastuusta. 

Näitä tuotteita ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ennaltaehkäisyyn. Food and Drug Administration ei ole arvioinut näitä lausuntoja. Verkkosivustomme ja verkkotunnus "steroids.to" edustavat tuotteita, jotka voivat nostaa steroidihormonien veritasoja elimistössä.

steroids.to tarjoaa tämän erittäin vahvan vaihtoehdon sivun yläosassa luetellulle erittäin myrkylliselle lääkkeelle. Tätä tuotetta ei saa käyttää kukaan 21-vuotias tai nuorempi. Käytä lääkärin valvonnassa. Tämä tuote ei ole huume ja sitä tulee käyttää oikein. Käytä yhdessä tasapainoisen ruokavalion ja intensiivisen kehonrakennuksen tai harjoitusohjelman kanssa. 

En ole lainvalvontaviranomainen enkä ole sidoksissa lainvalvontaviranomaiseen tai -virastoon. En käytä tätä sivustoa saadakseni tietoa, jota voisin käyttää sivuston ylläpitäjiä, sen tytäryhtiöitä tai muita henkilöitä tai yhteisöjä vastaan millään mahdollisella tavalla. Pidän tämän verkkosivuston ylläpitäjät tai kaikki tähän verkkosivustoon liittyvät tahot vahingoittumattomina kaikista tiedoista, joita löydän tältä sivustolta. Tiedän ja ymmärrän maani ja osavaltioni lait, jotka koskevat reseptilääkkeiden ostamista, ja jos laki edellyttää, että minulla on voimassa oleva resepti, minulla on sellainen. Tilataksesi tuotteita tai palveluita meiltä sinun on oltava vähintään 21-vuotias. 

Kansainväliset tullilainsäädäntö On sinun vastuullasi selvittää, onko huumausaineiden ostaminen Internetistä omalla alueellasi kielletty paikallisten lakien mukaan.

COPYRIGHT

Sivuston sisältö, organisointi, grafiikka, suunnittelu, koostaminen, magneettinen kääntäminen, digitaalinen muuntaminen ja muut siihen liittyvät asiat on suojattu sovellettavien tekijänoikeuksien, tavaramerkkien, rekisteröityjen tavaramerkkien ja muiden omistusoikeuksien (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen immateriaalioikeuksiin) nojalla. Tällaisten asioiden tai Sivuston minkään osan kopiointi, uudelleenjakelu, käyttö tai julkaiseminen on ehdottomasti kielletty, paitsi kohdan 4 sallimissa rajoissa. Et saa omistusoikeuksia mihinkään Sivuston kautta katsottuun sisältöön, asiakirjaan tai muuhun aineistoon. Tietojen tai aineistojen julkaiseminen Sivustolla ei merkitse luopumista mistään tällaisiin tietoihin ja aineistoihin liittyvistä oikeuksista.

HUIJAUS

Liittymällä jäseneksi vahvistat, että tässä lomakkeessa annetut tiedot ovat oikeita ja että sitoudut noudattamaan tämän sivuston käyttöehtoja. Huomaa, että jäsenyytesi voidaan peruuttaa ilman ennakkoilmoitusta, jos todetaan, että olet antanut vääriä tai harhaanjohtavia tietoja, että käyttöehtoja on rikottu tai että on tapahtunut muita väärinkäytöksiä, jotka "steroids.to" määrittelee oman harkintansa mukaan. Jos jäsenyys on peruutettu, "steroids.to" pidättää oikeuden kieltäytyä hakemasta tai ottamasta takaisin jäsenyyttä.

RAJOITETTU KÄYTTÖOIKEUS

Minkä tahansa sisällön, grafiikan, lomakkeen tai asiakirjan katselu, tulostaminen tai lataaminen Sivustolta antaa sinulle vain rajoitetun, ei-yksinomaisen lisenssin, joka on tarkoitettu ainoastaan sinun henkilökohtaiseen käyttöösi, ei uudelleenjulkaisuun, jakeluun, luovutukseen, alilisensointiin, myyntiin, johdannaisteosten valmistamiseen tai muuhun käyttöön. Mitään sisällön, lomakkeen tai asiakirjan osaa ei saa jäljentää missään muodossa tai sisällyttää mihinkään tiedonhakujärjestelmään, sähköiseen tai mekaaniseen, muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön (mutta ei jälleenmyyntiin tai jakeluun).

Muokkaaminen, poistaminen ja muuttaminen. Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan muokata tai poistaa mitä tahansa Sivustolla olevia asiakirjoja, tietoja tai muuta sisältöä, mukaan lukien tämä Sopimus, ilman eri ilmoitusta Sivuston käyttäjille.

VAHINGONKORVAUS

Sitoudut vapauttamaan, puolustamaan ja pitämään meidät ja kumppanimme, asianajajamme, henkilökuntamme ja tytäryhtiömme (yhteisesti "sidossapuolet") vahingoittumattomina kaikesta vastuusta, menetyksestä, vaateesta ja kustannuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka liittyvät tämän Sopimuksen rikkomiseen tai Sivuston käyttöön.

EI-SIIRRETTÄVISSÄ

Sivuston käyttöoikeutta ei voi siirtää. Salasanaa tai sinulle annettua oikeutta saada tietoja tai asiakirjoja ei voi siirtää, ja vain sinä voit käyttää sitä.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Sivustolta tai sivuston kautta saatavat tiedot tarjotaan "AS-IS", "sellaisena kuin se on saatavilla", ja kaikki takuut, nimenomaiset tai epäsuorat, hylätään (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen epäsuorien takuiden hylkäämiseen, jotka koskevat kauppakelpoisuutta ja soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen). Tietoihin ja palveluihin voi sisältyä vikoja, virheitä, ongelmia tai muita rajoituksia. Me ja siihen liittyvät osapuolet emme ole missään vastuussa minkään tiedon tai palvelun käytöstäsi. Erityisesti, mutta ei rajoituksena, me ja sidossuhteessa olevat osapuolet emme ole vastuussa mistään epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien vahingot liiketoiminnan menetyksestä, voiton menetyksestä, oikeudenkäynneistä tai vastaavista), riippumatta siitä, perustuvatko ne sopimusrikkomukseen, takuun rikkomiseen, vahingonkorvausvelvollisuuteen (mukaan lukien huolimattomuus), tuotevastuuseen tai muuhun, vaikka meitä ja sidossuhteessa olevia osapuolia oltaisiinkin neuvottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Edellä esitetyt vahingonkorvausten kieltäminen ovat perustavanlaatuisia elementtejä välillämme tehdyn sopimuksen perustana. Tätä sivustoa ja tietoja ei tarjottaisi ilman tällaisia rajoituksia. Mikään suullinen tai kirjallinen neuvo tai tieto, jonka saat meiltä sivuston kautta, ei luo mitään takuuta, edustusta tai takuuta, jota ei ole nimenomaisesti mainittu tässä sopimuksessa.

RAJAT

Lomakkeen tai asiakirjan sisältävän sähköisen tiedoston sisältämien virusten aiheuttamista vahingoista ei oteta vastuuta. Emme ole vastuussa sinulle mistään satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, jotka voivat johtua sivustomme käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää sitä. Maksimivastuumme sinua kohtaan on kaikissa olosuhteissa yhtä suuri kuin tavaroista, palveluista tai tiedoista maksamasi ostohinta.

TIETOJEN KÄYTTÖ

Pidätämme oikeuden, ja sinä valtuutat meidät käyttämään ja luovuttamaan kaikkia tietoja, jotka koskevat sivuston käyttöäsi ja kaikkia antamiasi tietoja, millä tahansa tavalla, joka on tietosuojakäytäntömme mukainen.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUT

Sallimme pääsyn kolmansien osapuolten kauppiaiden sivustoille ("Kauppiaat"), joilta voit ostaa tai muutoin hankkia tiettyjä tavaroita tai palveluita, tai mainostamme niitä. Ymmärrät, ettemme ylläpidä tai valvo kauppiaiden tarjoamia tuotteita tai palveluita. Kauppiaat ovat vastuussa kaikista tilausten käsittelyyn, täyttämiseen, laskutukseen ja asiakaspalveluun liittyvistä näkökohdista. Me emme ole osapuolena sinun ja kauppiaiden välisissä liiketoimissa. Hyväksyt, että tällaisten kauppiaiden käyttö tapahtuu omalla vastuullasi ja ilman minkäänlaisia takuita, ilmaistuja, hiljaisia tai muita takuita, mukaan lukien takuut omistusoikeudesta, tarkoitukseen sopivuudesta, kauppakelpoisuudesta tai loukkaamattomuudesta. Emme missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingoista, jotka johtuvat sinun ja kauppiaiden välisistä liiketoimista tai kauppiaiden sivustoilla tai muilla sivustollemme linkitetyillä sivustoilla esiintyvistä tiedoista.

KOLMANNEN OSAPUOLEN KAUPPIAITA KOSKEVAT KÄYTÄNNÖT

Kaikkia kauppiaiden sääntöjä, käytäntöjä (mukaan lukien tietosuojakäytännöt) ja toimintatapoja sovelletaan sinuun näillä sivustoilla ollessasi. Emme ole vastuussa tiedoista, jotka annat kauppiaille. Me ja Kauppiaat olemme itsenäisiä toimeksisaajia, eikä kummallakaan osapuolella ole valtuuksia antaa mitään vakuutuksia tai sitoumuksia toisen osapuolen puolesta.

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojailmoituksemme, sellaisena kuin se saattaa muuttua ajoittain, on osa tätä sopimusta.

TURVALLISUUSLAINSÄÄDÄNTÖ

Tämä Sivusto saattaa sisältää tulevaisuutta koskevia lausumia, jotka koskevat toimintaamme, tulevaisuudennäkymiämme, strategioitamme, taloudellista tilannettamme, tulevaa taloudellista suorituskykyä ja tuotteidemme tai palveluidemme kysyntää sekä aikomuksiamme, suunnitelmiamme ja tavoitteitamme. Nämä lausumat perustuvat useisiin oletuksiin ja arvioihin, joihin liittyy merkittäviä epävarmuustekijöitä, joista monet eivät ole hallinnassamme. Kun sivustollamme käytetään sanoja kuten "ennakoi", "odottaa", "uskoo", "arvioi", "pyrkii", "suunnittelee", "aikoo" ja vastaavia ilmaisuja, niiden tarkoituksena on tunnistaa tulevaisuutta koskevat lausumat, jotka on suunniteltu kuulumaan arvopaperilainsäädännön safe harbor -suojan piiriin tulevaisuutta koskevien lausumien osalta. Sivusto ja sen sisältämät tiedot eivät ole tarjous tai tarjouspyyntö minkään arvopaperin myynnistä. Mitään tässä esitetyistä tiedoista ei ole tarkoitettu eikä niiden katsota sisältyvän mihinkään arvopapereihimme liittyviin asiakirjoihin tai asiakirjoihin.

ALLEKIRJOITUKSET

Kaikki ehdotukset, ideat, muistiinpanot, konseptit ja muut tiedot, joita voit ajoittain lähettää meille (yhteisesti "Lähetykset"), katsotaan ja pysyvät meidän yksinomaisena omaisuutenamme, eikä niihin sovelleta mitään luottamuksellisuusvelvoitteita meidän puoleltamme. Rajoittamatta edellä mainittua, meidän katsotaan omistavan kaikki tunnetut ja tulevaisuudessa olemassa olevat kaikenlaiset ja luonteiset oikeudet, jotka koskevat lähetyksiä, ja meillä on oikeus rajoituksetta käyttää lähetyksiä mihin tahansa tarkoitukseen ilman korvausta lähetysten toimittajalle.

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Voit palauttaa tuotteet, mutta se ei ole turvallista asiakkaillemme palauttaa niitä, parempi valinta on tehdä uudelleenlähetys sinulle, tarvitsemme mukautetun kirjeen skannauksen 120 dpi:n tarkkuudella (scummersin välttämiseksi).

fiFinnish
Valitse valuutta
USD Yhdysvaltain (US) dollari
EUR Euro