Vi sender produktene våre over hele verden, og alle pakker sendes svært diskret. Produktene pakkes med ekstrem omhu og forsiktighet, spesielt for å minimere forsendelsesvolumet. Organisasjonsnavnet vårt eller noe annet som kan antyde at pakkene inneholder legemidler, brukes aldri i forsendelsene våre.
 
Størrelsen på pakkene våre er aldri større enn at de ikke vekker unødig mistanke. Hvis bestillingen er for stor til å få plass i én av disse pakkene, vil bestillingen automatisk bli delt i to eller flere pakker. Forsendelsene skjer fra ulike utleveringssteder i forskjellige europeiske land.

Hvis varene blir beslaglagt, er det ingen mulighet for refusjon! Vårt firma bærer ikke noe ansvar for tap eller beslag av forsendelsen!

Vennligst les bruksvilkårene nøye før du bruker dette nettstedet. Vi vedlikeholder dette nettstedet som en tjeneste til våre kunder, og ved å bruke nettstedet godtar du å overholde og være bundet av følgende vilkår for bruk. Les nøye gjennom følgende vilkår og betingelser, og sjekk dem med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Hvis du ikke godtar vilkårene og betingelsene, bør du ikke lese informasjon eller kjøpe varer, tjenester eller produkter fra dette nettstedet.

VENNLIGST MERK

Du må være 21 år eller eldre for å delta på nettstedet vårt.

Aksept av avtalen. Du godtar vilkårene og betingelsene som er beskrevet i denne avtalen om vilkår og betingelser for bruk ("avtalen") med hensyn til nettstedet vårt ("nettstedet"). Denne avtalen utgjør hele og eneste avtalen mellom oss og deg, og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, erklæringer, garantier og forståelser med hensyn til nettstedet, innholdet, produktene eller tjenestene som leveres av eller gjennom nettstedet, og innholdet i denne avtalen. Denne avtalen kan endres av oss når som helst og fra tid til annen uten spesifikt varsel til deg. Den siste avtalen vil bli lagt ut på nettstedet, og du bør lese gjennom denne avtalen før du bruker nettstedet.

BESTILLINGER OG BETALINGER

Prisene kan endres i henhold til internasjonale valutakurser og endringer i kostpriser uten ytterligere varsel.

Tilgjengeligheten av produktene kan endres uten ytterligere varsel.

Avbestillinger etter at betalingen er behandlet, aksepteres ikke.

Etter kjøpet vil du motta en elektronisk faktura som inneholder bestillingsnummer, spesifikasjon av bestillingen, brukernavn og passord (som du selv velger/har valgt), slik at du kan sjekke status på bestillingen din.

INNKJØPSBETINGELSER

steroids.to tar ikke noe ansvar for å bekrefte importkravene og -bestemmelsene for kjøpet og kjøperens opprinnelsesland. Kjøperen samtykker i å ikke bryte noen lokale Drug Agency lover og er kjent med lokale land Helsedepartementet forskrifter, inkludert de obligatoriske resepter som trengs ved import av legemidler.

Jeg er 21 år eller eldre.
Jeg er ikke avhengig av noen av medisinene jeg kjøper.
Jeg er klar over funksjonene og bivirkningene av alle varene som er kjøpt.
Jeg er klar over riktig dosering og instruksjoner for hvert enkelt legemiddel jeg har kjøpt.
Jeg samtykker i at bestillingen min er kjøpt for LOVLIG BRUK.
Jeg vil holde operatørene av dette nettstedet, eller noen som er tilknyttet dette nettstedet, skadesløse for all informasjon jeg finner her.
Jeg kjenner og forstår lovene i mitt land og min stat når det gjelder kjøp av reseptbelagte medisiner, og jeg samtykker i å holde eierne og operatørene av dette nettstedet skadesløse for mine handlinger.
Jeg har gyldig resept på bestilte legemidler og bruker dem under legekontroll.
Alle produkter sendes på kjøperens eget ansvar.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Dette nettstedet påtar seg intet ansvar for bruken av produktene som leveres. Materialet pa dette nettstedet (og pa alle nettsteder som er lenket fra og til dette nettstedet) er kun for generelle informasjonsformal, og er ikke ment for a fremme eller stotte inntak av anabole/androgene steroider eller andre medikamenter. Ved a se denne informasjonen og kjope steroider du samtykker i a spare steroider.to for alltid ufarlig, sine ledere, direktorer, eller tilordne fra eventuelle skader oppstod uansett oppstar, kjent eller ukjent, forutsett eller uforutsett.
steroids.to verken anbefaler, oppmuntrer til, besitter eller forsøker å skaffe anabole steroider eller andre kontrollerte stoffer, og kan ikke holdes ansvarlig for handlinger utført av seere og kunder.
Beskrivelsene og meningene som tilbys på dette nettstedet er ikke medisinske forslag eller råd, men er generelt basert på spekulative og subjektive verdier. Alle brukere som tar disse legemidlene, bør alltid først konsultere en autorisert lege, da feilaktig og ukontrollert bruk kan forårsake skadelige og permanente bivirkninger. Vi tar på det sterkeste avstand fra bruk av legemidler til mindreårige for å forbedre idrettsprestasjoner.

PRODUKTGARANTI

Alle produkter har påtrykt utløpsdato. Hvis du mottar produkter med utløpt dato, må du ikke bruke dem og kontakte oss. Med mindre annet er oppgitt, og med forbehold om dine lovbestemte rettigheter med hensyn til kvalitet og egnethet til formålet, gir vi ingen garantier, verken uttrykkelige eller underforståtte, av noe slag med hensyn til solgte produkter.

LEVERING AV PRODUKTER

Vi leverer de bestilte varene til den adressen du oppga da du bestilte.
Vi vil forsøke å levere varene dine innen 7 (15 til USA) virkedager, men forsinkelser i leveringen er noen ganger utenfor vår kontroll. Eventuelle leveringsdatoer vi oppgir er kun omtrentlige, og vi er ikke ansvarlige for tap, kostnader, skader, gebyrer fra postvesenet eller utgifter som skyldes forsinkelser i leveringen av varene til deg, med mindre dette skyldes uaktsomhet fra vår side.
Du blir eier av varene du har bestilt når de er levert til den leveringsadressen du har oppgitt. Når varene er levert, har vi ikke lenger noe ansvar for tap eller skade på varene. De bestilte varene kan ikke returneres.

ANSVAR

Hvis feil fraktinformasjon er oppgitt av kjøperen, kan bestillingen bli levert feil. Steroids.to tar intet ansvar for tap av ordre forårsaket av denne manglende levering eller for tap som oppstår.
Hvis du ikke mottar de kjøpte varene innen 30 dager etter at du har bestilt dem, må du varsle oss skriftlig på vår kontaktadresse innen 40 dager etter at du har bestilt varene.
Hvis de leverte varene ikke er i samsvar med det du har bestilt før leveringsstedet, eller leveransen er av feil mengde, og forutsatt at du har gitt oss beskjed om dette innen 14 dager etter levering, er vår eneste forpliktelse, etter ditt valg, å utbedre eventuelle mangler som skyldes vår feil.

Mange land kan kreve at du har gyldig resept før du bestiller og bruker ulike produkter på nettstedet vårt. Restriksjonene varierer fra land til land og også fra delstat til delstat. Hvis et bestemt produkt er omfattet av en slik lov i ditt land eller din delstat, er det ditt ansvar å sørge for at du får en slik resept. Hvis du er i tvil om reseptbelagte produkter, anbefaler vi at du rådfører deg med de lokale legemiddelmyndighetene, tollmyndighetene eller legen din. 

Prisene kan endres i henhold til internasjonale valutakurser, og endringer i kostpriser kan forekomme uten ytterligere varsel. 

Tilgjengeligheten av produktene kan endres uten ytterligere varsel. 

Behandlede bestillinger refunderes ikke. 

Etter kjøpet vil du motta en e-post som inneholder ordrenummer, spesifikasjon av bestillingen, brukernavn og passord (som du har valgt), slik at du kan sjekke status på bestillingen din. 

Vi påtar oss ikke ansvaret for å bekrefte importkravene og -bestemmelsene for kjøpet og kjøperens opprinnelsesland.

Kunden godtar følgende:

- ikke bryter noen lokale legemiddelmyndigheters lover og er kjent med det lokale helsedepartementets forskrifter, inkludert de obligatoriske reseptene som kreves ved import av legemidler.

- Jeg er 21 år eller eldre.

- Jeg er ikke avhengig av noen av medisinene jeg kjøper.

- Jeg er klar over funksjonene og bivirkningene av alle varene som er kjøpt.

- Jeg er klar over riktig dosering og instruksjoner for hvert enkelt legemiddel jeg har kjøpt.

- Jeg samtykker i at bestillingen min er kjøpt for LOVLIG BRUK.

- Jeg vil holde operatørene av dette nettstedet, eller noen som er tilknyttet dette nettstedet, skadesløse og ikke ansvarlige for informasjon jeg finner her.

- Jeg kjenner til og forstår lovene i mitt land og min stat når det gjelder kjøp av reseptbelagte medisiner, og samtykker i å holde eierne og operatørene av dette nettstedet skadesløse for mine handlinger.

- Jeg har gyldig resept på bestilte legemidler og bruker dem under legekontroll. 

- Alle produkter sendes på kjøperens eget ansvar.

Steroids.to påtar seg intet ansvar for bruk av produkter som leveres. Materialet på dette nettstedet (og på alle nettsteder som er lenket fra og til dette nettstedet) er kun for generelle informasjonsformål, kun for underholdningsformål, og er ikke ment å fremme eller støtte inntak av anabole/androgene steroider eller andre medikamenter.

Ved a se denne informasjonen og kjope steroider du samtykker i a spare steroider.to nettstedet for alltid ufarlig, sine ledere, direktorer, eller tilordne fra eventuelle skader oppstod uansett oppstar, kjent eller ukjent, forutsett eller uforutsett.

Steroids.to verken anbefaler, oppmuntrer, besitter eller forsøker å skaffe anabole steroider eller andre kontrollerte stoffer, og kan ikke holdes ansvarlig for handlinger utført av seere og kunder.

Beskrivelsene og meningene som tilbys på dette nettstedet er ikke medisinske forslag eller råd, men er generelt basert på spekulative og subjektive verdier. Alle brukere som tar disse legemidlene, bør alltid først konsultere en autorisert lege, da feilaktig og ukontrollert bruk kan forårsake skadelige og permanente bivirkninger. Vi tar på det sterkeste avstand fra bruk av legemidler til mindreårige for å forbedre idrettsprestasjoner. 

HELSERELATERT INFORMASJON

Informasjonen på nettstedet er kun ment som informasjon og er ikke ment å erstatte råd fra lege eller annet helsepersonell. Du skal ikke bruke informasjonen som er tilgjengelig på nettstedet (inkludert, men ikke begrenset til, informasjon som kan gis av helsepersonell eller ernæringsfysiologer som er ansatt av ) til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller en sykdom, eller til å foreskrive medisiner. 

Informasjon og uttalelser om kosttilskudd har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration og er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. steroids.to tolererer ikke bruk av ulovlige steroider. Påstander om eventuelle fordeler er basert på subjektive resultater av brukere rapportert i ikke-kontrollerte forhold. Individuelle resultater kan variere. Produktene er ikke for bruk av personer under 21 år. 

Informasjonen som presenteres her skal ikke på noen måte betraktes som en medisinsk anbefaling. Lovgivningen vedrørende anabole steroider, veksthormoner og andre prestasjonsfremmende stoffer varierer fra stat, provins eller land til stat. Hvis disse stoffene er ulovlige i henhold til gjeldende lover, må du ikke bruke dem. Ved a ga inn pa dette nettstedet, har du lest ansvarsfraskrivelsen og samtykker i a holde eiere, forfattere, sponsorer, annonsører og ansatte i steroids.to fri fra ethvert sivilrettslig eller strafferettslig ansvar. 

Disse produktene er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge noen sykdom. Disse uttalelsene har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration. Vår nettside og domenenavnet "steroids.to" er representativt for produkter som kan øke blodnivået av steroidhormoner i kroppen.

steroids.to tilbyr denne svært sterkt alternativ til svært giftig stoffet som er oppført øverst på siden. Dette produktet skal ikke brukes av noen 21 år eller yngre. Bruk under en lege tilsyn. Dette produktet er ikke et medikament og bør brukes riktig. Bruk i forbindelse med et godt balansert kosthold og en intens kroppsbygging eller treningsprogram. 

Jeg er ikke politimann og er heller ikke tilknyttet noen politimyndighet. Jeg går ikke inn på dette nettstedet for å innhente informasjon som kan brukes mot nettstedets operatører, tilknyttede selskaper eller andre personer eller enheter på noen som helst måte. Jeg vil holde operatørene av dette nettstedet, eller noen som er tilknyttet dette nettstedet, skadesløse for all informasjon jeg finner her. Jeg kjenner og forstår lovene i mitt land og min stat med hensyn til kjøp av reseptbelagte medisiner, og hvis jeg er lovpålagt å ha en gyldig resept, har jeg det. For å bestille produkter eller tjenester fra oss må du være minst 21 år gammel. 

Internasjonale avgiftslover Det er ditt ansvar å undersøke om kjøp av legemidler på Internett er forbudt i henhold til lokale lover i ditt område.

OPPHAVSRETT

Innhold, organisering, grafikk, design, kompilering, magnetisk oversettelse, digital konvertering og andre forhold knyttet til nettstedet er beskyttet av gjeldende opphavsrett, varemerker, registrerte varemerker og andre eiendomsrettigheter (inkludert, men ikke begrenset til, immaterielle rettigheter). Det er strengt forbudt for deg å kopiere, videredistribuere, bruke eller publisere slike elementer eller deler av nettstedet, med unntak av det som er tillatt i henhold til punkt 4. Du får ikke eiendomsrett til noe innhold, dokument eller annet materiale som vises via nettstedet. Publisering av informasjon eller materiale på nettstedet innebærer ikke at du fraskriver deg noen rettigheter til slik informasjon og slikt materiale.

SVINDEL

Ved å bli medlem, bekrefter du at informasjonen gitt i dette skjemaet er sant, og at du samtykker i å overholde vilkårene og betingelsene for bruk av dette nettstedet. Vær oppmerksom på at medlemskapet ditt kan kanselleres uten varsel hvis det er fastslått at falsk eller villedende informasjon er gitt, vilkårene og betingelsene for bruk er brutt, eller andre misbruk har skjedd som bestemt av "steroids.to" etter eget skjønn. Hvis medlemskapet er tilbakekalt, forbeholder "steroids.to" seg retten til å nekte søknad eller gjenopptakelse til medlemsprogrammet.

BEGRENSET BRUKSRETT

Når du ser på, skriver ut eller laster ned innhold, grafikk, skjemaer eller dokumenter fra nettstedet, får du kun en begrenset, ikke-eksklusiv lisens til personlig bruk og ikke til republisering, distribusjon, overdragelse, underlisensiering, salg, utarbeidelse av avledede verk eller annen bruk. Ingen del av innholdet, skjemaet eller dokumentet kan reproduseres i noen form eller inkorporeres i noe informasjonsgjenfinningssystem, elektronisk eller mekanisk, annet enn til personlig bruk (men ikke for videresalg eller videredistribusjon).

Redigering, sletting og endring. Vi forbeholder oss retten til etter eget forgodtbefinnende å redigere eller slette dokumenter, informasjon eller annet innhold på nettstedet, inkludert denne avtalen, uten ytterligere varsel til brukerne av nettstedet.

SKADESLØSHOLDELSE

Du samtykker i å holde oss og våre partnere, advokater, ansatte og tilknyttede selskaper (samlet kalt "tilknyttede parter") skadesløse fra ethvert ansvar, tap, krav og utgifter, inkludert rimelige advokatsalærer, knyttet til ditt brudd på denne avtalen eller din bruk av nettstedet.

KAN IKKE OVERFØRES

Din rett til å bruke nettstedet kan ikke overdras. Passord eller rettigheter som du har fått for å få tilgang til informasjon eller dokumenter, kan ikke overdras og kan bare brukes av deg.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Informasjonen fra eller gjennom nettstedet leveres "SOM DEN ER", "som tilgjengelig", og alle garantier, uttrykkelige eller underforståtte, fraskrives (inkludert, men ikke begrenset til, fraskrivelse av alle underforståtte garantier for salgbarhet og egnethet for et bestemt formål). Informasjonen og tjenestene kan inneholde feil, problemer eller andre begrensninger. Vi og våre tilknyttede parter har ikke noe som helst ansvar for din bruk av informasjon eller tjenester. Spesielt, men ikke som en begrensning, er vi og våre tilknyttede parter ikke ansvarlige for indirekte, spesielle, tilfeldige eller følgeskader (inkludert skader for tap av virksomhet, tap av fortjeneste, rettssaker eller lignende), enten det er basert på kontraktsbrudd, brudd på garanti, erstatning (inkludert uaktsomhet), produktansvar eller annet, selv om vi er informert om muligheten for slike skader. Fornektelsen av skader som er angitt ovenfor, er grunnleggende elementer i grunnlaget for avtalen mellom oss. Dette nettstedet og informasjonen ville ikke blitt levert uten slike begrensninger. Ingen råd eller informasjon, verken muntlig eller skriftlig, som du får fra oss gjennom nettstedet, skal skape noen garanti, representasjon eller garanti som ikke er uttrykkelig angitt i denne avtalen.

GRENSER

Vi fraskriver oss alt ansvar for skader forårsaket av virus i den elektroniske filen som inneholder skjemaet eller dokumentet. Vi er ikke ansvarlige overfor deg for tilfeldige, spesielle eller følgeskader av noe slag som kan oppstå som følge av bruk av eller manglende evne til å bruke nettstedet vårt. Vårt maksimale ansvar overfor deg vil under alle omstendigheter være lik kjøpesummen du betaler for varer, tjenester eller informasjon.

BRUK AV INFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til, og du gir oss tillatelse til, å bruke og tildele all informasjon om din bruk av nettstedet og all informasjon du har oppgitt på en måte som er i samsvar med våre retningslinjer for personvern.

TREDJEPARTSTJENESTER

Vi gir tilgang til eller annonserer for tredjeparts nettsteder ("forhandlere") som du kan kjøpe eller på annen måte skaffe deg visse varer eller tjenester fra. Du er innforstått med at vi ikke driver eller kontrollerer produktene eller tjenestene som tilbys av forhandlerne. Forhandlerne er ansvarlige for alle aspekter av ordrebehandling, oppfyllelse, fakturering og kundeservice. Vi er ikke part i transaksjonene som inngås mellom deg og forhandlerne. Du samtykker i at bruk av slike forhandlere skjer på egen risiko og er uten garantier av noe slag fra vår side, verken uttrykt, underforstått eller på annen måte, inkludert garantier for eiendomsrett, egnethet for formålet, salgbarhet eller ikke-krenkelse, og vi er under ingen omstendigheter ansvarlige for skader som oppstår som følge av transaksjoner mellom deg og forhandlerne eller for informasjon som vises på forhandlernes nettsteder eller andre nettsteder som er koblet til nettstedet vårt.

RETNINGSLINJER FOR TREDJEPARTS FORHANDLERE

Alle regler, retningslinjer (inkludert retningslinjer for personvern) og driftsprosedyrer hos forhandlerne gjelder for deg når du er på slike nettsteder. Vi er ikke ansvarlige for informasjon som du oppgir til forhandlerne. Vi og forhandlerne er uavhengige entreprenører, og ingen av partene har fullmakt til å gi noen erklæringer eller forpliktelser på vegne av den andre.

PERSONVERNERKLÆRING

Vår personvernerklæring, som kan endres fra tid til annen, er en del av denne avtalen.

SIKKERHETSLOVER

Dette nettstedet kan inneholde uttalelser om vår virksomhet, våre utsikter, strategier, økonomiske tilstand, fremtidige økonomiske resultater og etterspørsel etter våre produkter og tjenester, samt våre intensjoner, planer og mål, som er fremtidsrettede uttalelser. Disse uttalelsene er basert på en rekke forutsetninger og estimater som er gjenstand for betydelig usikkerhet, hvorav mange er utenfor vår kontroll. Når vi bruker ord som "forventer", "tror", "mener", "estimerer", "søker", "planlegger", "har til hensikt" og lignende uttrykk på nettstedet vårt, er de ment å identifisere fremtidsrettede uttalelser som er utformet for å falle inn under verdipapirlovgivningens "safe harbors" for fremtidsrettede uttalelser. Nettstedet og informasjonen på dette nettstedet utgjør ikke et tilbud eller en oppfordring til salg av verdipapirer. Ingen av opplysningene her er ment å være, og skal ikke anses å være, innlemmet i noen av våre verdipapirrelaterte arkiver eller dokumenter.

INNSENDELSER

Alle forslag, ideer, notater, konsepter og annen informasjon som du fra tid til annen sender til oss (samlet kalt "innsendinger"), skal anses som og forbli vår eiendom og skal ikke være underlagt noen fortrolighetsplikt fra vår side. Uten å begrense det foregående skal vi anses å eie alle kjente og heretter eksisterende rettigheter av enhver art og natur vedrørende innsendingene, og vi skal ha rett til ubegrenset bruk av innsendingene til ethvert formål, uten kompensasjon til leverandøren av innsendingene.

RETURPOLITIKK

Du kan returnere produktene, men det er ikke trygt for våre kunder å returnere dem, det beste valget er å foreta en ny forsendelse for deg, vi trenger en skanning av det tilpassede brevet i 120 dpi (for å unngå skummere).

nb_NONorwegian
Velg valuta
USD Amerikanske dollar (US-dollar)
EUR Euro