Vi sender vores produkter over hele verden, og alle pakker sendes meget diskret. Produkterne pakkes med ekstrem omhu og forsigtighed, specielt for at minimere forsendelsesvolumen. Vores organisationsnavn eller noget andet, der kunne antyde pakkens farmaceutiske indhold, bliver aldrig brugt i vores forsendelser.
 
Størrelsen på vores pakker er aldrig større, end at det kan give anledning til unødig mistanke. Hvis ordren er for stor til at passe til en af disse pakker, vil ordren automatisk blive delt i to eller flere pakker. Forsendelserne sker fra forskellige forsendelsessteder i forskellige europæiske lande.

Hvis varerne beslaglægges, er der ingen mulighed for refusion! Vores virksomhed bærer ikke skylden for tab eller beslaglæggelse af din forsendelse!

Læs venligst vilkårene og betingelserne for brug omhyggeligt, før du bruger dette websted. Vi vedligeholder dette websted som en service til vores kunder, og ved at bruge vores websted accepterer du at overholde og være bundet af følgende vilkår for brug. Læs venligst følgende vilkår og betingelser omhyggeligt igennem, og tjek dem jævnligt for ændringer. Hvis du ikke er enig i vilkårene og betingelserne, bør du ikke gennemgå oplysninger eller få varer, tjenester eller produkter fra dette websted.

BEMÆRK VENLIGST

du skal være 21 år eller ældre for at deltage på vores hjemmeside

Accept af aftalen. Du accepterer de vilkår og betingelser, der er beskrevet i denne aftale om vilkår og betingelser for brug ("Aftale") med hensyn til vores websted ("Webstedet"). Denne aftale udgør den fulde og eneste aftale mellem os og dig og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, erklæringer, garantier og forståelser med hensyn til webstedet, indholdet, produkterne eller tjenesterne, der leveres af eller via webstedet, og emnet for denne aftale. Denne aftale kan ændres af os til enhver tid og fra tid til anden uden specifik meddelelse til dig. Den seneste aftale vil blive offentliggjort på webstedet, og du bør gennemgå denne aftale, før du bruger webstedet.

ORDRER OG BETALINGER

Priserne kan ændres i henhold til de internationale valutakurser og ændringer i kostpriser uden yderligere varsel.

Tilgængeligheden af produkterne kan ændres uden yderligere varsel.

Annulleringer af ordrer, efter at betalingen er gennemført, accepteres ikke.

Når du har købt, vil du modtage en elektronisk regning, som vil indeholde dit ordrenummer, specifikation af din ordre, brugernavn og adgangskode (som du vil/har valgt), som vil gøre det muligt for dig at tjekke status for din ordre.

KØBSBETINGELSER

steroids.to påtager sig intet ansvar for at bekræfte importkravene og -bestemmelserne for købet og køberens oprindelsesland. Køber accepterer ikke at overtræde nogen lokale Drug Agency love og er bekendt med det lokale lands sundhedsministeriums regler, herunder de obligatoriske recepter, der er nødvendige ved import af lægemidler.

Jeg er 21 år eller derover.
Jeg er ikke afhængig af nogen af de lægemidler, jeg køber.
Jeg er klar over funktionerne og bivirkningerne af alle de købte varer.
Jeg er opmærksom på korrekt dosering og instruktioner for hver købt medicin.
Jeg accepterer, at min ordre er købt til LOVLIG BRUG.
Jeg vil holde operatørerne af denne hjemmeside eller nogen, der er forbundet med denne hjemmeside, skadesløse for enhver information, jeg finder heri.
Jeg kender og forstår lovene i mit land og min stat med hensyn til køb af receptpligtig medicin og accepterer at holde ejerne og operatørerne af dette websted skadesløse for mine handlinger.
Jeg har en gyldig recept på de bestilte lægemidler, og jeg bruger dem under lægens kontrol.
Alle produkter sendes på køberens fulde risiko.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Denne hjemmeside påtager sig intet ansvar for brugen af de leverede produkter. Materialet på dette websted (og på alle websteder, der er linket fra og til dette websted) er kun til generelle informationsformål og er ikke beregnet til at fremme eller støtte indtagelse af anabolske / androgene steroider eller andre stoffer. Ved at se disse oplysninger og købe steroider accepterer du at gemme steroider.to for evigt uskadelig, dets ledere, direktører eller tildele fra eventuelle skader, der opstod, uanset hvad der opstår, kendt eller ukendt, forudset eller uforudset.
steroids.to går ikke ind for, opfordrer til, besidder eller forsøger at skaffe anabolske steroider eller andre kontrollerede stoffer og kan ikke holdes ansvarlig for de handlinger, der foretages af seere og kunder.
De beskrivelser og udtalelser, der tilbydes på dette websted, er ikke medicinske forslag eller råd, men er generelt baseret på spekulative og subjektive værdier. Enhver bruger, der tager disse stoffer, bør altid først konsultere en autoriseret læge, da forkert og uovervåget brug kan forårsage skadelige og permanente bivirkninger. Vi afviser på det kraftigste administration af lægemidler til mindreårige for at forbedre atletiske præstationer.

PRODUKTGARANTI

Alle produkter har påtrykt udløbsdato. Hvis du modtager produkter med udløbsdato, skal du ikke bruge dem og kontakte os. Medmindre andet er angivet, og med forbehold for dine lovbestemte rettigheder med hensyn til kvalitet og egnethed til formålet, giver vi ingen erklæringer eller garantier, hverken udtrykkelige eller underforståede, af nogen art med hensyn til solgte produkter.

LEVERING AF PRODUKTER

Vi leverer de bestilte varer til den adresse, du har oplyst, da du bestilte.
Vi vil forsøge at levere dine varer inden for 7 (15 til USA) arbejdsdage, men forsinkelser i leveringen er nogle gange uden for vores kontrol. Alle datoer, som vi giver dig for levering, er kun omtrentlige, og vi er ikke ansvarlige for tab, omkostninger, skader, gebyrer fra postvæsenet eller udgifter forårsaget af forsinkelser i leveringen af varerne til dig, medmindre det skyldes vores uagtsomhed.
Du bliver ejer af de varer, du har bestilt, når de er blevet leveret til din angivne leveringsadresse. Når varerne er blevet leveret, har vi ikke længere noget ansvar for tab eller beskadigelse af varerne. De bestilte varer kan ikke returneres.

ANSVAR

Hvis der gives forkerte forsendelsesoplysninger af køberen, kan ordren blive leveret forkert. Steroids.to tager intet ansvar for tab af ordrer forårsaget af denne manglende levering eller for tab, der opstår.
Hvis du ikke modtager de købte varer inden for 30 dage efter den dato, hvor du har bestilt dem, skal du underrette os skriftligt på vores kontaktadresse inden for 40 dage efter den dato, hvor du har bestilt varerne.
Hvis de leverede varer ikke er, hvad du har bestilt, før leveringsstedet, eller leveringen er af en forkert mængde, og forudsat at du har underrettet os herom inden for 14 dage efter levering, vil vores eneste forpligtelse, efter dit valg, være: at udbedre enhver mangel, der er forårsaget af vores fejl.

Mange lande kan kræve, at du har en gyldig recept, før du bestiller og bruger forskellige produkter på vores hjemmeside. Restriktionerne varierer fra land til land og også fra stat til stat. Hvis et bestemt produkt er omfattet af en sådan lov i dit land eller din stat, er det dit ansvar at sikre, at du får en sådan recept. Hvis du er i tvivl om receptpligten, anbefaler vi, at du konsulterer din lokale FDA, toldmyndighed eller læge. 

Priserne er underlagt ændringer i henhold til de internationale valutakurser, og ændringer i kostpriserne kan ske uden yderligere varsel. 

Tilgængeligheden af produkterne kan ændres uden yderligere varsel. 

Behandlede ordrer refunderes ikke. 

Efter dit køb vil du modtage en elektronisk post, som vil indeholde dit ordrenummer, specifikation af din ordre, brugernavn og adgangskode (som du vil/har valgt), som vil gøre det muligt for dig at tjekke status for din ordre. 

Vi påtager os ikke ansvaret for at bekræfte importkravene og -bestemmelserne for købet og køberens oprindelsesland.

Kunden er indforstået med følgende:

- ikke overtræder de lokale lægemiddelmyndigheders love og er bekendt med det lokale sundhedsministeriums regler, herunder de obligatoriske recepter, der er nødvendige ved import af lægemidler.

- Jeg er 21 år eller derover.

- Jeg er ikke afhængig af nogen af de lægemidler, jeg køber.

- Jeg er klar over funktionerne og bivirkningerne af alle de købte varer.

- Jeg er opmærksom på korrekt dosering og instruktioner for hver købt medicin.

- Jeg accepterer, at min ordre er købt til LOVLIG BRUG.

- Jeg vil holde operatørerne af denne hjemmeside eller nogen, der er forbundet med denne hjemmeside, skadesløse og ikke ansvarlige for nogen information, jeg finder heri.

- Jeg kender og forstår lovene i mit land og min stat med hensyn til køb af receptpligtig medicin og accepterer at holde ejerne og operatørerne af dette websted skadesløse for mine handlinger.

- Jeg har en gyldig recept på de bestilte lægemidler, og jeg bruger dem under lægens kontrol. 

- Alle produkter sendes på køberens fulde risiko.

Steroids.to påtager sig intet ansvar for brugen af de leverede produkter. Materialet på dette websted (og på alle websteder, der er linket fra og til dette websted) er kun til generelle informationsformål, kun til underholdningsformål og er ikke beregnet til at fremme eller støtte indtagelse af anabolske / androgene steroider eller andre stoffer.

Ved at se disse oplysninger og købe steroider accepterer du at gemme steroids.to site for evigt uskadelig, dets ledere, direktører eller tildele fra eventuelle skader, der er opstået, uanset om de er kendte eller ukendte, forudsete eller uforudsete.

Steroids.to går ikke ind for, opfordrer til, besidder eller forsøger at skaffe anabolske steroider eller andre kontrollerede stoffer og kan ikke holdes ansvarlig for de handlinger, der foretages af seere og kunder.

De beskrivelser og udtalelser, der tilbydes på dette websted, er ikke medicinske forslag eller råd, men er generelt baseret på spekulative og subjektive værdier. Enhver bruger, der tager disse stoffer, bør altid først konsultere en autoriseret læge, da forkert og uovervåget brug kan forårsage skadelige og permanente bivirkninger. Vi afviser på det kraftigste administration af lægemidler til mindreårige for at forbedre atletiske præstationer. 

SUNDHEDSRELATEREDE OPLYSNINGER

Oplysningerne på webstedet er kun til informationsformål og er ikke beregnet til at erstatte råd fra din læge eller andet sundhedspersonale. Du bør ikke bruge de oplysninger, der er tilgængelige på webstedet (herunder, men ikke begrænset til, oplysninger, der kan leveres af sundheds- eller ernæringspersonale, der er ansat af ) til diagnosticering eller behandling af et sundhedsproblem eller en sygdom eller ordinering af medicin. 

Oplysninger og udsagn om kosttilskud er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. steroids.to tolererer ikke brugen af ulovlige steroider. Påstande om eventuelle fordele er baseret på subjektive resultater fra brugere, der er rapporteret under ikke-kontrollerede forhold. Individuelle resultater kan variere. Produkterne er ikke beregnet til brug af personer under 21 år. 

De oplysninger, der præsenteres her, bør ikke betragtes som medicinske anbefalinger på nogen måde. Lovgivningen vedrørende anabolske steroider, væksthormoner og andre præstationsrelaterede stoffer varierer fra stat, provins eller land. Hvis disse stoffer er ulovlige i henhold til de gældende love, skal du ikke bruge dem. Ved at gå ind på dette websted har du læst ansvarsfraskrivelsen og accepterer at holde ejere, forfattere, sponsorer, annoncører og ansatte på steroids.to FRI for ethvert civilretligt eller strafferetligt ansvar. 

Disse produkter er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Disse udsagn er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration. Vores hjemmeside og domænenavnet "steroids.to" er repræsentativt for produkter, der kan øge blodniveauet af steroidhormoner i kroppen.

steroids.to tilbyder dette meget stærke alternativ til det meget giftige lægemiddel, der er anført øverst på siden. Dette produkt må ikke bruges af nogen, der er 21 år eller yngre. Brug under en læges opsyn. Dette produkt er ikke et lægemiddel og skal bruges korrekt. Brug det sammen med en velafbalanceret kost og et intenst bodybuilding- eller træningsprogram. 

Jeg er ikke politibetjent og er heller ikke tilknyttet en politibetjent eller et politiagentur. Jeg tilgår ikke denne hjemmeside for at få oplysninger, der kan bruges mod hjemmesidens operatører, dens tilknyttede selskaber eller andre personer eller enheder på nogen tænkelig måde. Jeg vil holde operatørerne af denne hjemmeside eller nogen, der er forbundet med denne hjemmeside, skadesløse for enhver information, jeg finder heri. Jeg kender og forstår lovene i mit land og min stat med hensyn til køb af receptpligtig medicin, og hvis loven kræver, at jeg har en gyldig recept, har jeg det. For at bestille produkter eller tjenester fra os skal du være mindst 21 år gammel. 

International toldlovgivning Det er dit ansvar at afgøre, om internetkøb af stoffer i dit område er forbudt i henhold til lokal lovgivning.

COPYRIGHT

Indholdet, organiseringen, grafikken, designet, kompileringen, den magnetiske oversættelse, den digitale konvertering og andre forhold relateret til webstedet er beskyttet under gældende ophavsret, varemærker, registrerede varemærker og andre ejendomsrettigheder (herunder, men ikke begrænset til, intellektuel ejendomsret). Det er strengt forbudt for dig at kopiere, videredistribuere, bruge eller offentliggøre sådanne forhold eller nogen del af webstedet, undtagen som tilladt i afsnit 4. Du erhverver ikke ejendomsrettigheder til noget indhold, dokument eller andet materiale, der ses via webstedet. Offentliggørelse af oplysninger eller materialer på webstedet udgør ikke et afkald på nogen rettighed til sådanne oplysninger og materialer.

SVINDEL

Ved at blive medlem bekræfter du, at oplysningerne i denne formular er sande, og at du accepterer at overholde vilkårene og betingelserne for brug af dette websted. Bemærk venligst, at dit medlemskab kan annulleres uden varsel, hvis det fastslås, at der er givet falske eller vildledende oplysninger, at vilkårene og betingelserne for brug er blevet overtrådt, eller at der er sket andre misbrug som bestemt af "steroids.to" efter eget skøn. Hvis medlemskab er blevet tilbagekaldt, "steroids.to"forbeholder sig ret til at nægte ansøgning eller genindtagelse til medlemskabsprogrammet.

BEGRÆNSET RET TIL BRUG

Visning, udskrivning eller download af indhold, grafik, formular eller dokument fra webstedet giver dig kun en begrænset, ikke-eksklusiv licens til brug udelukkende af dig til din egen personlige brug og ikke til genudgivelse, distribution, overdragelse, underlicens, salg, forberedelse af afledte værker eller anden brug. Ingen del af noget indhold, nogen form eller noget dokument må reproduceres i nogen form eller inkorporeres i noget informationssøgningssystem, elektronisk eller mekanisk, andet end til din personlige brug (men ikke til videresalg eller videredistribution).

Redigering, sletning og ændring. Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at redigere eller slette dokumenter, oplysninger eller andet indhold, der vises på webstedet, herunder denne aftale, uden yderligere varsel til brugere af webstedet.

SKADESLØSHOLDELSE

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde os og vores partnere, advokater, personale og tilknyttede selskaber (samlet kaldet "tilknyttede parter") skadesløse for ethvert ansvar, tab, krav og udgifter, herunder rimelige advokatsalærer, relateret til din overtrædelse af denne aftale eller brug af webstedet.

KAN IKKE OVERDRAGES

Din ret til at bruge webstedet kan ikke overdrages. Enhver adgangskode eller rettighed, du har fået til at få oplysninger eller dokumenter, kan ikke overdrages og må kun bruges af dig.

ANSVARSFRASKRIVELSE

Oplysningerne fra eller via webstedet leveres "SOM DE ER", "som de er tilgængelige", og alle garantier, udtrykkelige eller underforståede, fraskrives (herunder, men ikke begrænset til, fraskrivelsen af enhver underforstået garanti for salgbarhed og egnethed til et bestemt formål). Oplysningerne og tjenesterne kan indeholde fejl, problemer eller andre begrænsninger. Vi og vores tilknyttede parter har intet som helst ansvar for din brug af oplysninger eller tjenester. Især, men ikke som en begrænsning, er vi og vores tilknyttede parter ikke ansvarlige for nogen indirekte, specielle, tilfældige eller følgeskader (herunder skader for tab af forretning, tab af fortjeneste, retssager eller lignende), uanset om de er baseret på kontraktbrud, brud på garanti, erstatning (herunder uagtsomhed), produktansvar eller andet, selvom de er underrettet om muligheden for sådanne skader. Afvisningen af skader, der er beskrevet ovenfor, er grundlæggende elementer i grundlaget for handlen mellem os. Dette websted og oplysningerne ville ikke blive leveret uden sådanne begrænsninger. Ingen rådgivning eller information, hverken mundtlig eller skriftlig, som du får fra os via webstedet, skal skabe nogen garanti, repræsentation eller garanti, der ikke udtrykkeligt er angivet i denne aftale.

GRÆNSER

Alt ansvar for eventuelle skader forårsaget af virus i den elektroniske fil, der indeholder formularen eller dokumentet, fraskrives. Vi vil ikke være ansvarlige over for dig for tilfældige, særlige eller følgeskader af nogen art, der kan skyldes brug af eller manglende evne til at bruge vores websted. Vores maksimale ansvar over for dig vil under alle omstændigheder være lig med den købspris, du betaler for varer, tjenester eller oplysninger.

BRUG AF INFORMATION

Vi forbeholder os ret til, og du giver os tilladelse til, at bruge og overdrage alle oplysninger om din brug af webstedet og alle oplysninger, som du har givet os, på enhver måde, der er i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

TREDJEPARTS-TJENESTER

Vi giver adgang til eller reklamerer for tredjepartshandelssider ("forhandlere"), hvorfra du kan købe eller på anden måde få visse varer eller tjenester. Du forstår, at vi ikke driver eller kontrollerer de produkter eller tjenester, der tilbydes af forhandlerne. Forhandlerne er ansvarlige for alle aspekter af ordrebehandling, opfyldelse, fakturering og kundeservice. Vi er ikke part i de transaktioner, der indgås mellem dig og forhandlerne. Du accepterer, at brugen af sådanne forhandlere sker på din egen risiko og er uden garantier af nogen art fra os, udtrykt, underforstået eller på anden måde, herunder garantier for titel, egnethed til formål, salgbarhed eller ikke-krænkelse under ingen omstændigheder er vi ansvarlige for skader, der opstår som følge af transaktionerne mellem dig og forhandlere eller for oplysninger, der vises på forhandlernes websteder eller andre websteder, der er knyttet til vores websted.

POLITIKKER FOR TREDJEPARTSHANDLERE

Alle regler, politikker (herunder privatlivspolitikker) og driftsprocedurer hos forhandlerne gælder for dig, mens du er på sådanne websteder. Vi er ikke ansvarlige for oplysninger, som du giver til forhandlerne. Vi og forhandlerne er uafhængige entreprenører, og ingen af parterne har bemyndigelse til at afgive nogen erklæringer eller forpligtelser på vegne af den anden.

PRIVACY NOTICE

Vores fortrolighedserklæring, som den kan ændres fra tid til anden, er en del af denne aftale.

SIKKERHEDSLOVE

Dette websted kan indeholde udsagn om vores drift, udsigter, strategier, finansielle tilstand, fremtidige økonomiske resultater og efterspørgsel efter vores produkter eller tjenester samt vores intentioner, planer og mål, som er fremadrettede udsagn. Disse udsagn er baseret på en række antagelser og skøn, som er behæftet med betydelig usikkerhed, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Når ord som "forudser", "forventer", "mener", "skønner", "søger", "planlægger", "har til hensigt" og lignende udtryk bruges på vores websted, er det hensigten at identificere fremadrettede udsagn, der er designet til at falde inden for værdipapirlovgivningens safe harbors for fremadrettede udsagn. Webstedet og oplysningerne heri udgør ikke et tilbud eller en opfordring til et tilbud om salg af nogen form for værdipapirer. Ingen af oplysningerne heri er beregnet til at blive, og skal ikke anses for at blive, indarbejdet i nogen af vores værdipapirrelaterede arkiver eller dokumenter.

INDSENDELSER

Alle forslag, ideer, noter, koncepter og andre oplysninger, som du fra tid til anden måtte sende til os (samlet kaldet "indlæg"), anses for og forbliver vores ejendom og er ikke underlagt nogen fortrolighedsforpligtelse fra vores side. Uden at begrænse det foregående skal vi anses for at eje alle kendte og herefter eksisterende rettigheder af enhver art og natur vedrørende indlæggene og skal have ret til ubegrænset brug af indlæggene til ethvert formål uden kompensation til leverandøren af indlæggene.

RETURPOLITIK

Du kan returnere produkterne, men det er ikke sikkert for vores kunder at returnere dem, det bedste valg er at lave en ny forsendelse til dig, vi skal bruge det tilpassede brevscanning ved 120 dpi (for at undgå scummers).

da_DKDanish
Vælg din valuta
USD Amerikanske dollar (US dollar)
EUR Euro