Anadrol 50® on Yhdysvaltojen tuotemerkki oksimetoloni, erittäin voimakas oraalinen androgeeni. Tämä yhdiste oli ensimmäisen kerran saatavilla vuonna 1960, jonka yleinen pilleri yritys Syntex. Koska oksimetoloni on todella vankka sen kyky laajentaa punasolujen luomista (ja vaikutus itse asiassa normaali lähes kaikille anabolisille / androgeenisille steroideille), se osoitti erityistä takuuta äärimmäisten heikkouksien tapauksissa. Tästä syystä se päätyi asianmukainen, ja oli vallalla pitkään. Samaan aikaan viime vuodet ovat tuoneet mukanaan neljäs useita uusia lääkkeitä, joista merkittävin on ei-steroidinen hormoni Epogen (erytropoietiini). Tällä on osoitettu olevan huomattavasti enemmän kontrollia punasolujen tarkistamiseen ilman kiinteän androgeenin oireita. Verotuksellinen sitoutumattomuus sai Syntexin lopettamaan Yhdysvaltojen Anadrol 50® -valmisteen käsittelyn vuonna 1993, mikä oli samoihin aikoihin, kun he päättivät pudottaa tämän tuotteen useissa kaukaisissa maissa. Plenastril Sveitsistä ja Itävallasta pudotettiin; jäljittelemällä pian oli Oxitosona Espanjasta. Lukuisat urheilijat pelkäsivät, että Anadrol 50c~ voisi olla menossa ulos suurelle. Silti uudet HIV / AIDS-tutkimukset ovat osoittaneet toisen valon oksimetoloni. Nämä tutkimukset ovat löytämässä (valtava hämmästys) erinomainen vastaan tuhlaamista ominaisuuksia yhdisteen ja hyväksyä sitä voitaisiin käyttää turvallisesti osana paljon ihmisiä tällaisia tapauksia. Kiinnostus on ollut huipussaan, ja vuodesta 1998 alkaen Anadrol 50® on jälleen myynnissä Yhdysvalloissa. Tällä kertaa näemme saman Anadrol 50® -tavaramerkin, mutta valmistaja on lääkeyritys Unimed. Syntex jatkaa kuitenkin tämän lääkkeen markkinointia eri maissa (parilla eri tuotemerkillä).

Anadrol 50© on tunnustettu lukuisia olla tehokkain steroidi saatavilla, ja vaikutukset tämän yhdisteen on erittäin sensaatiomainen. Steroidi fledgling tutkimalla eri väyliä koskevat oksimetoloni on todennäköisesti lisäksi 20-30 kiloa hirviömäinen massa, ja se voidaan säännöllisesti saavuttaa alle 6 viikkoa, yksi ja vain tai kaksi tablettia joka päivä. Tämä steroidi tuottaa paljon ongelmia veden ylläpidon kanssa, joten olkoon vähän epäselvyyttä siitä, että suuri osa tästä lisäyksestä on pohjimmiltaan turvotusta. Joka tapauksessa asiakkaalle tämä on säännöllisesti pieni tulos, tunne suurempi ja vahvempi Anadrol 50 ® kuin mikään steroidi he ovat l ikely ylittää. Huolimatta siitä, että sileä ulkonäkö, joka syntyy, koska veden ylläpito on säännöllistä.

magneettinen, se voi auttaa paljon koon ja laadun tasoon. Lihas on täydempi, supistuu paremmin ja saa varmuuden tason "öljynä" niveliin, kun osa tästä lisävedestä pidetään sidekudoksissa ja niiden ympärillä. Tämä ottaa huomioon enemmän monipuolisuutta, ja varmasti vähentää mahdollisuutta vahinkoa nostettaessa merkittäviä. On kuitenkin huomattava, että sitten taas tarkka nopea kasvu massa voi laittaa liiallinen määrä ahdistusta teidän sidekudosten tämän säätää. Repeämä rintalihaksen ja hauislihaksen kudos on tavallisesti liittyy ylivoimainen nosto samalla kun massanmuodostusta huomattavia androgeenien. On niin uskomaton ihme kuin poiminta liian nopeasti. Vahvistettu estrogeenin haitta samoin asettaa asiakkaan vaarassa luoda gynekomastia. Ihmiset herkkä vaikutuksia estrogeenin, tai haluavat pitää enemmän laatu näyttää, tulee näin ollen säännöllisesti lisätä Nolvadex® jokaiseen syklin.

On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä pilleri ei erityisesti muutu estrogeeniksi kehossa. Oksimetoloni on dihydrotestosteronin alainen, joka antaa sille rakenteen, jota ei voida aromatisoida. Näin ollen lukuisat ovat hypoteesinneet viitaten siihen, mikä tekee tästä hormonista niin hankalaa niin pitkälle kuin estrogeeniset oireet. Jotkut ovat ehdottaneet, että sillä on progestatiivinen liike, kuten nandroloni, eikä se ole oikeastaan lainkaan estrogeeninen. Koska sekä estrogeenien että progestiinien ilmeiset oireet ovat pohjimmiltaan samat, tämä osoitus voisi olla mahdollinen. Joka tapauksessa löydämme korjaavia tutkimuksia, joissa tarkastellaan tätä uskottavuutta. Eräässä tällaisessa tutkimuksessa kokeiltiin eri steroidien, kuten nandrolonin, noretandrolonin, metandrostenolonin, testosteronin ja oksimetolonin 3, progestageenista liikettä. Siinä raportoitiin, että oksimetolonilla tai metandrostenolonilla ei ollut valtavaa progestatiivista vaikutusta, testosteronilla oli vähäistä vaikutusta ja nandrolonilla ja noretandrolonilla oli kiinteä progestatiivinen vaikutus. Tällaisten löydösten myötä alkaa näyttää huomattavasti todennäköisemmältä, että oksimetoloni voi synnynnäisesti käynnistää itse estrogeenireseptorin, kuten vielä merkittävämmin kuin estrogeeninen androgeeni metandrioli. Keskustellessani fyysikko Patrick Arnoldin kanssa minun pohdinnoistani tästä, sain poikkeuksellisen järkevää tukea epäillylle kuvaukselleni. Kuten Pat:

Välitän ajatuksenne tästä. Anadrolilla on happoisa vety A-renkaassa alueella, jonka oletetaan olevan siellä, missä estradiolin happoisa fenolinen vety on. Luulen, että se on voimakas estrogeeniagonisti.

Epäilemättä jos tilanne on tämä, voimme vain taistella oksimetolonin estrogeenisiä oireita vastaan estrogeenireseptorivihollisilla, esimerkiksi Nolvadex® tai Clomid®, eikä aromataasin estäjällä. Kiinteä vastaan aromataasi sekoituksia, esimerkiksi Cytadren ja Arimidex® olisi verrattain päätyä täysin turhaa tämän steroidi, koska aromataasi on uninvolvol

Anadrol 50 ® on lisäksi erittäin voimakas androgeeni. Tällä ominaisuudella on taipumus käsitellä lukuisia ylläpidettyjä, ei-toivottuja androgeenisia reaktioita. Öljy iho, näppylä tulehdus ja kehon / kasvojen karvoituksen kehitystä voidaan nähdä nopeasti tämän lääkityksen kanssa. Lukuisat ihmiset reagoivat äärimmäisellä ihotulehduksella, usein pakottaen lääkkeitä pitämään sen hallinnassa. Jotkut näistä ihmisistä huomaavat, että Accutaine toimii hyvin, mikä on vankka lääkärin määräämä lääkitys, joka seuraa talielimiä vähentämään öljyjen saapumista. Ne, joilla on taipumus miespuoliseen esimerkkiin hiusten harvinaisuuteen, saattavat joutua pysymään kaukana Anadrol 5007: stä kokonaan, koska tämä on positiivisesti ajateltavissa oleva reaktio koko avun aikana. Pitämällä mielessä jotkut poikkeuksellisen rohkeat naispuoliset kilpailijat tutkivat eri vaihtoehtoja tämän yhdisteen suhteen, se on paljon liian androgeeninen määrätä. Peruuttamaton virilisaatio merkkejä voi olla vaikutus ja voi tapahtua nopeasti, ehkä ennen kuin sinulla on mahdollisuus tehdä liikkua.

On kiehtovaa huomata, että Anadrol 50® ei näytä suunnilleen taipumusta muuttua dihydrotestosteroniksi, huolimatta siitä, että tämä ei tapahdu 5-alfa-reduktaasin kemiallisen aineen avulla (joka vastaa testosteronin muuttamisesta DHT-rakenteeseen), koska se on toistaiseksi dihydrotestosteronipohjainen steroidi. Lukuun ottamatta mukana c-17 alfa alkylointi (tarkastellaan alla), oksimetoloni vaihtelee DHT vain laajentamalla 2-hydroksimetyleenin kimppu. Tämä ryhmä voidaan poistaa aineenvaihdunnallisesti, mikä vähentää oksimetolonia vahvaksi androgeeniksi l7-alfa-metyylidihydrotestosteroniksi (mesteroloni; metyylidihydrotestosteroni)~. On vähän epävarmuutta siitä, että tämä biotransformaatio auttaa joka tapauksessa jollakin tasolla tämän steroidin androgeeniseen luonteeseen, varsinkin kun huomaamme, että sen alkutilassa Anadrol 50®: llä on melko alhainen sitova luonnollinen taipumus androgeenireseptoriin. Joten huolimatta siitä, että meillä on mahdollisuus käyttää reduktaasin estäjän finasteridia (ks. Proscar®) testosteronin androgeenisen luonteen vähentämiseksi, se ei tarjoa meille mitään hyötyä Anadrol 50®: n kanssa, koska tämä yhdiste ei sisälly.

Anadrol 50®: n sääntöhaitta on se, että se on 17aifa-alkyloitu yhdiste. Huolimatta siitä, että tämä ääriviiva antaa sille kyvyn kestää suun kautta tapahtuvaa järjestämistä, se voi olla erittäin epämiellyttävä maksaan. Anadrol 50® on erityisen kyseenalainen sillä perusteella, että tarvitsemme niin suuren milligramman summan jokaiseen mittaukseen. Kontrasti on poikkeuksellinen, kun sitä verrataan muihin suun kautta otettaviin steroideihin, kuten Dianaboliin tai Winstrol®, joilla on sama synteettinen säätö. Koska niillä on marginaalisesti korkeampi puolueellisuus androgeenireseptoriin, ne onnistuvat paljon pienemmissä mittauksissa (nähtävissä 5 mg: n ja 2 mg: n tablettilaaduissa). Anadrol 50c~: llä on tasaisempi luonnollinen taipumus, mikä voi olla syy siihen, että meillä on 50m-annos.

Esimerkiksi, kun otetaan kolme tablettia Anadrol 50® (150mg) on kovaa, mitä voitaisiin yhtä hyvin kutsua 30 Dianabol-tabletiksi tai 75 Winstrol®-tabletiksi(!). Kun tarkastellaan korjaavia tarpeita, ehdotettu mittaus kaikenikäisille on ollut 1-5 mg/kg kehon painoa. Tämä saattaa antaa 2201b-miehelle jopa 10 Anadrol 50® -tablettia (500 mg) joka päivä. Ei pitäisi olla vaikea kysyä, miksi Anadrol 50~ on yleisesti ottaen syyllinen, kun maksasairaus on yhdistetty steroidien käyttöön. Pelaajat eivät todellakaan koskaan tarvitse niin suurta mittausta ja ottavat vain 1-3 tablettia joka päivä. Monet ihmiset ilahduttavasti huomaavat, että yksi tabletti on kaikki, mitä he tarvitsevat poikkeuksellisen tapahtuu, ja väistää suurempia summia. Varovainen asiakkaat lisäksi rajoittaa ottamista tämän yhdisteen enintään 4-6 viikkoa ja on niiden maksan proteiineja tarkistetaan jatkuvasti asiantuntijan kanssa. Munuaisten kapasiteettia saattaa lisäksi tarvitse huolehtia koko enemmän käyttöä, koska veden ylläpito / hypertensio voi ottaa veronsa kehoon. Kun aloitat syklin, sinun pitäisi tietää antaa Anadrol 50®: lle arvostusta, jota odotetaan. Se on kykenevä lääkitys, mutta ei yleensä miellyttävä.

Siinä vaiheessa, kun lopetetaan Anadrol 50®, onnettomuus voi olla yhtä vakuuttava. Joka tapauksessa veden ylläpitäminen vähenee nopeasti, jolloin asiakkaan paino laskee huomattavasti. Tämän pitäisi olla normaalia useimmissa olosuhteissa, eikä se ole kovin huolestuttavaa. Mikä on uskomaton huolenaihe on endogeenisen testosteronin luomisen palauttaminen. Anadrol 50® alentaa nopeasti ja riittävästi säännöllisiä tasoja koko syklin ajan, joten HCG ja/tai Clomid®/Nolvadex® ovat kiistaton vaatimus syklin lopettamisen yhteydessä.

Säännöllinen pilleriannoksen asteittainen pienentäminen on täysin riittämätöntä testosteronitasojen nostamiseksi. Ilman apupillereitä pakeneva kortisolitaso todennäköisesti riisuu suuren osan koko syklin aikana kerätystä lihaksesta. Jos HCG ja / tai Clomid® / Nolvadex® käytetään asianmukaisesti, yksilön pitäisi pystyä pitämään yllä paljon uutta irtotavaraa. Kun menossa pois, jotkut toisaalta päättävät ensin siirtyä lievempään ruiskeena, kuten Deca-Durabolin®. Tämä on pyrkimys lujittaa uutta massaa, ja se voi osoittautua onnistuneeksi käytännöksi. Huolimatta siitä, että painonpudotus, koska vesi onnettomuus on todennäköistä, kun teet vaihtaa, ratkaiseva tulos pitäisi olla säilyttäminen enemmän (laatu) irtotavarana vähemmän vahvistettu onnettomuus. Pidä mielessä oheistuotteita kuitenkin, koska testosteronin sukupolvi ei ole pomppii takaisin koko

fiFinnish
Valitse valuutta
USD Yhdysvaltain (US) dollari
EUR Euro